Δημόπουλος: «Μικρότερη η διαφορά»

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το 4-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Χρήστο Δημόπουλο.

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το 4-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Χρήστο Δημόπουλο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως η διαφορά των δυο ομάδων είναι μικρότερη, ενώ τόνισε πως το πρόβλημα του «Δικέφαλου» του Βορρά είναι στο γκολ. Ο Δημόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο εδώ και καιρό και είχε δυσκολία στο γκολ. Εδώ και περίπου 20 μέρες δεν είναι καλός. Λένε κάποιοι για τους παίκτες, ότι δεν είναι αρκετά καλοί, όμως οι ίδιοι έπαιζαν και πριν ένα μήνα. Άλλα είναι τα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Η μπάλα φτάνει δύσκολα μπροστά. Ο Λούκας είναι παιχταράς, αλλά δεν έχει αποδώσει καθόλου, ενώ ο Στοχ πηγαίνει όλο προς το χειρότερο. Αν δεν σκοράρει ο Σαλπιγγίδης, δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ. Έλειψε και ο Βίτορ από την άμυνα, αλλά και στις στημένες φάσεις στην επίδοση. Ο ΠΑΟΚ δεν απέδωσε σαν μεγάλη ομάδα».

Για το αν το 4-0 αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δυο ομάδων: «Δεν μπορεί να πει κανείς πως η διαφορά των δύο ομάδων είναι για 4-0. Αν έπαιζαν σε ένα μήνα, ίσως να κέρδιζε πάλι ο Ολυμπιακός, αλλά όχι να έχανε ο ΠΑΟΚ με κατεβασμένα χέρια. Ο ΠΑΟΚ θα είναι κοντά στις πρώτες θέσεις, αλλά αν έχει ελπίδες να κόψει πρώτος το νήμα, θα το δούμε σε 4-5 παιχνίδια».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό πήγε για την ουσία περισσότερο, ενώ με την Μπενφίκα στάθηκε τυχερός. Τα έδωσε όμως όλα με τον ΠΑΟΚ και κέρδισε εύκολα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός πάει καλά. Ξεκίνησε με τη λογική ότι δεν πάει για πρωτάθλημα. Ο Αναστασίου κάνει καλή δουλειά. Κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη, έχασε από τον ΠΑΟΚ επειδή αστόχησε σε πέναλτι ο Μπεργκ κι έχασε από τον Ολυμπιακό όπως έχασε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.