Η αναγνώριση του Μίρο

Αναγεννημένος δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μίροσλαβ Στοχ ανεβάζοντας το επίπεδο της απόδοσής του από αγώνα σε αγώνα.

Αναγεννημένος δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μίροσλαβ Στοχ ανεβάζοντας το επίπεδο της απόδοσής του από αγώνα σε αγώνα. Η καλύτερη επιβράβευση για τον καθέναν προέρχεται μέσα από την αναγνώριση της προσπάθειάς του από τον κόσμο κι η αντίστοιχη ήρθε σήμερα για τον διεθνή Σλοβάκο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Μέσα από την – καθιερωμένη πλέον – διαδικτυακή ψηφοφορία που διενεργεί μηναίως η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής συγκέντρωσε το 59% των προτιμήσεων του κόσμου κατακτώντας δικαιωματικά την πρώτη θέση στην ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για τον μήνα Απρίλιο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης πήρε τη δεύτερη θέση με 25%, ο Νάτχο την τρίτη με 13% κι ο Ινσαουράλδε την τέταρτη με 3%.

Οι νικητές ανά μήνα της φετινής σεζόν, Σεπτέμβριος: Βούκιτς, Οκτώβριος: Βίτορ, Νοέμβριος: Λούκας, Δεκέμβριος: Λούκας, Ιανουάριος: Γλύκος, Φεβρουάριος: Γλύκος, Μάρτιος: Νάτχο και Απρίλιος: Στοχ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.