Η αναγνώριση του Μίρο

Αναγεννημένος δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μίροσλαβ Στοχ ανεβάζοντας το επίπεδο της απόδοσής του από αγώνα σε αγώνα.
Δημοσίευση: 12/05/2014 - 22:00
Αναγεννημένος δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μίροσλαβ Στοχ ανεβάζοντας το επίπεδο της απόδοσής του από αγώνα σε αγώνα. Η καλύτερη επιβράβευση για τον καθέναν προέρχεται μέσα από την αναγνώριση της προσπάθειάς του από τον κόσμο κι η αντίστοιχη ήρθε σήμερα για τον διεθνή Σλοβάκο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Μέσα από την - καθιερωμένη πλέον - διαδικτυακή ψηφοφορία που διενεργεί μηναίως η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής συγκέντρωσε το 59% των προτιμήσεων του κόσμου κατακτώντας δικαιωματικά την πρώτη θέση στην ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για τον μήνα Απρίλιο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης πήρε τη δεύτερη θέση με 25%, ο Νάτχο την τρίτη με 13% κι ο Ινσαουράλδε την τέταρτη με 3%.

Οι νικητές ανά μήνα της φετινής σεζόν, Σεπτέμβριος: Βούκιτς, Οκτώβριος: Βίτορ, Νοέμβριος: Λούκας, Δεκέμβριος: Λούκας, Ιανουάριος: Γλύκος, Φεβρουάριος: Γλύκος, Μάρτιος: Νάτχο και Απρίλιος: Στοχ.