Τέλος από τον Πλατανιά ο Γεωργαλλίδης

Την άμεση αποχώρηση του από τον Πλατανιά ανακοίνωσε ο Αντώνης Γεωργαλλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας των Χανίων.

Την άμεση αποχώρηση του από τον Πλατανιά ανακοίνωσε ο Αντώνης Γεωργαλλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας των Χανίων. Ο Κύπριος τερματοφύλακας φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της πατρίδας του, με την Ομόνοια, να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον εντάξει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό της, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Μεγαλόνησο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Πλατανιά: «Ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία προς όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων εξέφρασε ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας Αντώνης Γιωργαλλίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης ευχαρίστησε τη Διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο Στέλιο Βαρουξάκη, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους προπονητές τερματοφυλάκων για τη σημαντική βοήθεια που -όπως είπε- του προσέφεραν, τους συμπαίκτες του και όλους τους συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης ευχαρίστησε, επίσης, και τους φίλους του Πλατανιά Χανίων για τη στήριξή τους τόσο προς την ομάδα, όσο και προς τον ίδιο, επισημαίνοντας ότι η συνεργασία του με τη Χανιώτικη ομάδα ήταν ένας σημαντικός σταθμός στην καριέρα του.

«Ο Πλατανιάς θα είναι πάντα στην καρδιά μου», κατέληξε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.