«Είχα προσφορές, προτίμησα να μείνω»

Ο Μίτσελ σε συνέντευξή του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε πως προτίμησε να μείνει στον Ολυμπιακό παρά τις προτάσεις που είχε, ενώ τόνισε πως συζητά με τον Ράφαελ Αλκόρτα για το πόστο του βοηθού προπονητή.

Ο Μίτσελ σε συνέντευξή του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε πως προτίμησε να μείνει στον Ολυμπιακό παρά τις προτάσεις που είχε, ενώ τόνισε πως συζητά με τον Ράφαελ Αλκόρτα για το πόστο του βοηθού προπονητή.

Ο 45χρονος Βάσκος, αγωνίστηκε σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, ενώ φόρεσε και 54 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.

Μετά το τέλος της καριέρας του ακολούθησε κυρίως καριέρα σχολιαστή σε ισπανικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο Μίτσελ, στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο COPE, μίλησε επίσης για την απόφασή του να μείνει στον Ολυμπιακό, την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και τον Ρομπέρτο. Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα;

«Καλά. Υπάρχει μια κατάσταση οικονομικής κρίσης, ωστόσο οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Δεν θα δεις λυπημένους ανθρώπους, να υποφέρουν. Οι ξένοι δεν αισθάνονται ξένοι στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι».

Μας είπες ότι υπάρχουν πολλά αθλητικά Μέσα.

«Υπάρχουν 14 αθλητικές εφημερίδες. Κάνω μια συνέντευξη με το κανάλι που μεταδίδει τα παιχνίδια μας τα Σάββατα. Μας έχουν. στείλει 178 παίκτες. Όποιος είναι ζωντανός μπορεί να υπογράψει για μας. Έχουν μεγάλο σεβασμό και στοργή για τον Βαλβέρδε».

Πονάει ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ;

«Ναι, αλλά είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ομάδα μας. Δεν υπήρχε λόγος να μην περάσουμε μετά το 2-0, στο Καραϊσκάκη. Στο Όλντ Τράφορντ ήταν σαν να παραιτηθήκαμε. Σαν μην μπορούσαμε να τους περάσουμε. Ελπίζω αυτό ν’ αλλάξει».

Τι σας έχει προσφέρει η εμπειρία αυτή, στην Ελλάδα;

«Πάρα πολλά. Έχω ένα στόχο καθημερινά. Είδα ότι μπορώ να δουλέψω με 19 διαφορετικές Εθνικότητες. Απολαμβάνω όλα αυτά που έχουν μεγάλη σημασία για τον Τύπο. Χθες διάβασα για τον Θουμπιθαρέτα και τον Λουίς Ενρίκε (σ.σ. για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα από τον δεύτερο). Ποιος σκέφτηκε τον Τάτα Μαρτίνο; Περισσότερο από προπονητής, είναι άνθρωπος. Πώς θα αισθανόμασταν εμείς αν ήμασταν ο Τάτα;».

Υπάρχει περισσότερο πάθος στην Ελλάδα;

«Είναι αντίστοιχο με αυτό στην Ισπανία».

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Πολλοί παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσαν να παίξουν εδώ».

Ποιος θα είναι ο συνεργάτης σας;

«Ο Ράφα Αλκόρτα».

Ο Ρομπέρτο θα είναι στη Βραζιλία;

«Για μένα, ναι. Έχει εξελιχθεί πολύ καλά στο παιχνίδι του. Αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής».

Θα μείνετε στην Ελλάδα;

«Είχα προσφορές, αλλά προτιμώ να μείνω εδώ. Έχω συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Νομίζω είμαι έτοιμος για να προπονήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κοιτάω τα ονόματα που βγαίνουν, αλλά δεν ζω με αυτό. Έχω το. όραμα ότι είμαι προπονητής της Ρεάλ, αλλά γνωρίζω ότι είναι κάτι που δεν είναι αλήθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.