Απόφαση κορυφής!

Η ώρα της μεγάλης απόφασης, έφτασε για τον Αρη, αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα λάβει μέρος τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Δημοσίευση: 05/05/2014 - 08:32

Η ώρα της μεγάλης απόφασης, έφτασε για τον Αρη, αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα λάβει μέρος τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η σημερινή συνάντηση κορυφής του Παναγιώτη Στεφανίδη με τους επιφανείς Αρειανούς, επί της ουσίας, θα δείξει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει η κιτρινόμαυρη ομάδα στο αμέσως προσεχές μέλλον, διότι τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν, πια, να στενεύουν.

Το παρών αναμένεται να δώσουν οι κ.κ Δασυγένης, Παπαϊωάννου, Μπακούρας, ίσως ο Λάμπρος Γράντας, ενώ γίνονται προσπάθειες να παραβρεθούν ακόμη δυο-τρεις άνθρωποι που μπορούν να συνδράμουν οικονομικά, έστω κι αν δεν προέρχονται από τον στενό κύκλο των παραγόντων του Αρη.

Το ζητούμενο είναι να υπάρξουν δεσμεύσεις και συγκεκριμένα ποσά, ώστε να συγκεντρωθεί το νούμερο που απαιτείται για να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League. Δηλαδή, περίπου, 1,5 εκατομμύριο ευρώ! Σε διαφορετική περίπτωση, η επιλογή της Γ΄ Εθνικής φαντάζει μονόδρομος, προκειμένου ο Αρης να απαλλαγεί από τα χρέη του και βαδίζοντας, τρόπον τινά, στα χνάρια της ΑΕΚ, να επιχειρήσει τη δική του επανεκκίνηση.  

Η ημέρα, λοιπόν, είναι κρίσιμη, είναι καθοριστική και το novasports.gr θα ενημερώσει άμεσα για την οποιαδήποτε εξέλιξη που θα κρίνει το μέλλον του Αρη στον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.