Σίλντενφελντ: «Πετύχαμε μια τεράστια νίκη»

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γκόρντον Σίλντενφελντ τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε μία τεράστια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στον τελικό Κυπέλλου.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γκόρντον Σίλντενφελντ τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε μία τεράστια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στον τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το Κύπελλο. Ήταν τεράστια νίκη. Καταφέραμε να πετύχουμε το μεγάλο σκορ γιατί αξιοποιήσαμε όλες μας τις ευκαιρίες σε αντίθεση με τον αντίπαλο και φυσικά είμαστε όλα ευτυχισμένοι” ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Για το αν περίμενε μια τόσο άνετη επικράτηση, απάντησε: “Δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς από ένα σημείο και μετά δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είμαστε σαφώς ανώτεροι και θα παίρναμε το Κύπελλο. Όπως είπα, εμείς βάλαμε τις περισσότερες από τις ευκαιρίες μας. Αυτοί είχαν ευκαιρίες από δικά μας λάθη αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Κρίμα για τον ΠΑΟΚ αλλά πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό”.

Για το αν η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί ανταμοιβή για τις προσπάθειες των «πράσινων» τη φετινή σεζόν, υπογράμμισε: “Φυσικά είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή ένας τίτλος. Για εμάς, για τον σύλλογο και γι τον κόσμο που ήταν και σήμερα μαζί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι στιγμές που θα τις θυμόμαστε για πάντα σε όλη την καριέρα και σε όλη μας τη ζωή».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.