Ο Αναστασίου για Μπεργκ, Μπαϊράμι και …Σουηδούς

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των Σουηδικών Μ.Μ.Ε. για τον Παναθηναϊκό, κυρίως εξαιτίας της εντυπωσιακής παρουσίας του Μάρκους Μπεργκ στο Τριφύλλι.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των Σουηδικών Μ.Μ.Ε. για τον Παναθηναϊκό, κυρίως εξαιτίας της εντυπωσιακής παρουσίας του Μάρκους Μπεργκ στο Τριφύλλι. Η εφημερίδα Aftonbladet φιλοξενεί δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου, με τον τεχνικό των Πράσινων να μιλάει για την πορεία της αποθεραπείας του Μπαϊράμι, το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Μπεργκ και την προτίμηση του στους Σουηδούς ποδοσφαιριστές.
 
Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην Aftonbladet:
 
Για την «αναγέννηση» των Μπεργκ, Μέντες και Πράνιτς:
 
«Γνώριζα τι μπορούσαν να κάνουν οι Μπεργκ, Μέντες, Πράνιτς και Αμπέντ, αν επανακτούσαν τη φόρμα τους και έπαιρναν την ευκαιρία σε έναν νέο περιβάλλον. Τώρα παίζουν καλά, ενώ βοηθούν με την εμπειρία τους και τους Έλληνες ταλαντούχους παίκτες που έχουμε στην ομάδα»
 
Για την πορεία της αποθεραπείας του Εμίρ Μπαϊράμι:
 
 «Άρχισε να προπονείται πολύ γρήγορα μετά την επέμβαση και η κατάσταση του χειροτέρεψε. Δεν κατάφερε να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο, γι’ αυτό αποφασίσαμε ότι το καλύτερο θα ήταν να κάνει σωστή αποθεραπεία. Άρχισε να τρέχει και την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να προπονείται σταδιακά με την ομάδα. Όμως η σεζόν γι’ αυτόν έχει ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι o Μπαϊράμι να είναι έτοιμος την επόμενη σεζόν».
 
Για τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει στην ομάδα τον Μάρκους Μπεργκ:
 
«Έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά αν θέλει να πάρει μεταγραφή και ο σύλλογος επιθυμεί να τον πουλήσει, τότε δεν θα είναι πολλά αυτά που θα μπορώ να κάνω. Πάντως δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον διάφοροι σύλλογοι»
 
Για το αν θα εξετάσει το ενδεχόμενο απόκτησης και άλλων Σουηδών ποδοσφαιριστών:
 
«Πάντα μου άρεσαν οι Σουηδοί ποδοσφαιριστές. Είναι εύκολο να δουλέψεις μαζί τους και προσαρμόζονται καλά.  Όμως θα κρατήσω για τον εαυτό μου αν έχω «τσεκάρει» κάποιους Σουηδούς παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.