420 εισιτήρια επιπλέον το κέρδος! (video)

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπου αποφασίστηκε οι δύο ομάδες να πάρουν από 420 εισιτήρια επιπλέον.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπου αποφασίστηκε οι δύο ομάδες να πάρουν από 420 εισιτήρια επιπλέον.

Το «παρών» έδωσαν τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας όσο και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος. Μάλιστα, οι δύο άνδρες αποχώρησαν μαζί πραγματοποιώντας ενωτικές δηλώσεις τονίζοντας: «Είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

«Η ανησυχία είναι στα θεμιτά πλαίσια. Είναι ένας τελικός Κυπέλλου, είναι μια γιορτή και νομίζω ότι όλοι οι φορείς έχουμε την υπευθυνότητα για να χαρούμε αυτό το παιχνίδι και να είναι και οργανωτικά έτσι όπως πρέπει γιατί καταλαβαίνεται ότι οι δυσκολίες είναι μεγάλες για την μετακίνηση τόσου κόσμου από τη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω θα είναι έτσι όπως πρέπει. Είναι μία μάχη μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα από εκεί και πέρα και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα», δήλωσε ο Ζήσης Βρύζας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε: «Ο κύριος Βρύζας καλύπτει απόλυτα και εμένα. Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε με τον ΠΑΟΚ. Και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη. Οι σχέσεις μας είναι γενικά καλές και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα τακτοποιηθεί το θέμα με τα εισιτήρια αν και πάλι είναι λίγα για τον κόσμο μας».

Στο συγκεκριμένο ραντεβού η αστυνομία ανακοίνωσε το σχέδιο ασφαλείας του αγώνα και τόνισε πως θα υπάρχουν ανά νομό δυνάμεις ασφαλείας για να μην υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο. Όσον αφορά την άφιξη των οπαδών και την είσοδό τους στο Ολυμπιακό Στάδιο θα υπάρχουν τρεις ζώνες ελέγχου.

Ακόμα, παρόντες στη σύσκεψη, εκτός των δύο προέδρων, ήταν ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πανός Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ και δη οι Παπακωνσταντίνου και Παπανικολάου, ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας και από την Αστυνομία, ο υπαρχηγός, Παπασπύρου, ο Αττικάρχης, Διαμαντόπουλος και ο διοικητής της Α.Δ. Βορειοανατολικής Αττικής, αλλά και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΔΕΑΒ, Θοδωρής Νταβέλος.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ που υπάρχει στο κέντρο, στην οδό Πειραιώς θα μείνει κλειστός καθώς θα πραγματοποιηθούν κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να αποφευχθούν τα χειρότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.