“Best of Superleague 2013-2014”. Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο των 5.000 Ευρώ, προσφορά της Honda

Ο δημοφιλής διαγωνισμός που συνδιοργανώνουν η Nova με τη Superleague και τον ΠΣΑΠ έλαβε τέλος δείτε ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής που κέρδισε 5.000 ευρω, προσφορά της Honda!

Η αυλαία της 34ης αγωνιστικής Superleague την Κυριακή 13/04 σηματοδότησε και τη λήξη του Διαγωνισμού “Best of Superleague” που ήταν μαζί σας για 34 αγωνιστικές και αυτή τη σεζόν!

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού 34 τυχεροί κέρδισαν προϊόντα τεχνολογίας από τα Καταστήματα Forthnet, ενώ τη Δευτέρα 28 Απριλίου, λίγο μετά τις 21.00, στην εκπομπή “Η Ώρα των Πρωταθλητών” πραγματοποιήθηκε η μεγάλη μας Κλήρωση με δώρο 5.000 Ευρώ μετρητά, προσφορά της Honda, που ήταν ο μεγάλος χορηγός του διαγωνισμού μας και αυτή τη σεζόν. O μεγάλος τυχερός ήταν ο Παναγιώτης Χριστουλάκης ο οποίος είχε λάβει μέρος στους περισσότερους εβδομαδιαίαους διαγνωισμούς με την 28η αγωνιστική να αποδεικνυεται η τυχερή του !  

Γνωρίζατε ότι;;
(ενδιαφέροντα στοιχεία από τις συμμετοχές σας στις ψηφοφορίες των 34 αγωνιστικών)

  • Δημοφιλέστερος ποδοσφαιριστής ήταν άτυπα ο Lukas (ΠΑΟΚ) που συγκέντρωσε το 6,07% των ψήφων σας. Ακολούθησε ο Berg (Παναθηναϊκός) που συγκέντρωσε το 4,72% των ψήφων.
  • Τις περισσότερες βραβεύσεις (4 ο καθένας) είχαν οι Lukas (ΠΑΟΚ) και Berg (Παναθηναϊκός), ενώ ο Lukas (ΠΑΟΚ) είχε το απόλυτο ποσοστό επιτυχιών αφού κατάφερε όσες φορές ήταν υποψήφιος για βράβευση να βραβευτεί κιόλας (4/4).
  • Το Top 5 των δημοφιλέστερων παικτών στις ψήφους σας συγκρότησαν οι: 1. Lukas (ΠΑΟΚ), 2. Berg (Παναθηναϊκός), 3. Cearence (ΟΦΗ), 4. Chavez (ΠΑΣ Γιάννινα), 5. Stoch (ΠΑΟΚ).
  • Δημοφιλέστερη ομάδα αναδείχθηκε άτυπα ο ΠΑΟΚ που συγκέντρωσε το 18,76% των ψήφων σας! Ακολούθησε ο Παναθηναϊκός που συγκέντρωσε το 9,64% των ψήφων.
    Οι ΠΑΟΚ (13/13) και ΟΦΗ (7/7) είχαν το απόλυτο ποσοστό επιτυχιών στις βραβεύσεις (όσες φορές είχαν υποψήφιο κέρδισε και τη βράβευση).
  • Το Top 5 των δημοφιλέστερων ομάδων στις ψήφους σας συγκρότησαν οι: 1. ΠΑΟΚ, 2. Παναθηναϊκός, 3. ΟΦΗ, 4. ΠΑΣ Γιάννινα, 5. Ολυμπιακός.

Τα ενδιαφέροντα στατιστικά από τις ψήφους σας μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στην ενότητα “Στατιστικά” του διαγωνισμού!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.