«Φέρτε μας το Κύπελλο!» (video)

Με το σύνθημα «φέρτε μας το κύπελλο» να δονεί την ατμόσφαιρα στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η ανοικτή προπόνηση του Παναθηναϊκού η προετοιμασία του οποίου ενόψει τελικού μπήκε στην τελική ευθεία.

Με το σύνθημα «φέρτε μας το κύπελλο» να δονεί την ατμόσφαιρα στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η ανοικτή προπόνηση του Παναθηναϊκού η προετοιμασία του οποίου ενόψει τελικού μπήκε στην τελική ευθεία.

Οι «πράσινοι» γυμνάστηκαν το πρωί της Τρίτης μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας που εκμεταλλεύτηκαν την ανοικτή προπόνηση και κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις στο Απήλιον θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουν και να «ντοπάρουν» το Γιάννη Αναστασίου και τους ποδοσφαιριστές του ενόψει ΠΑΟΚ, οι οποίοι βέβαια τους αποζημίωσαν με πολλές φωτογραφίες και αυτόγραφα αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης.

Ανάμεσα στον κόσμο και πάρα πολλά μικρά παιδία που θαύμασαν από κοντά τα ινδάλματα τους με τους παίκτες να παίρνουν πολύ δύναμη και κουράγιο από τα παιδικά χαμόγελα και τις φωνές. Φυσικά όλοι τους, μεγάλοι και μικροί είχαν ένα σύνθημα στα χείλη: «ΠΑΟ ολέ σ’ αγαπώ φέρτε μας το κύπελλο!».

Στα αγωνιστικά η προπόνηση είχε πολλές ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας με τελειώματα φάσεων, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν και διπλό σε γήπεδο μικρών διαστάσεων με το πάθος φυσικά λόγω και της ατμόσφαιρας που επικρατούσε να ξεχειλίζει. Στα ευχάριστα για το Γιάννη Αναστασίου η παρουσία και του Βίκτωρα Κλωναρίδη ο οποίος έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, εκμηδενίζοντας τα προβλήματα του τεχνικού του «τριφυλλιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.