«Η χρονιά τελείωσε, το ταξίδι συνεχίζεται»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ως την καλύτερη των τελευταίων ετών, παρά την απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου.
Δημοσίευση: 17/04/2014 - 16:16

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ως την καλύτερη των τελευταίων ετών, παρά την απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Πουλινάκης, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, όλο το προσωπικό της ΠΑΕ, τους χορηγούς και τους αρμόδιους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά:

«Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τους προπονητές όλα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας από την αρχή της χρονιάς και φυσικά τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη τους προσπάθεια κατά την φετινή περίοδο. Μια προσπάθεια που ανταμείφθηκε με την 6η θέση στο πρωτάθλημα (η καλύτερη των τελευταίων ετών) και την παρουσία μας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Θέλαμε να ζήσουμε το όνειρο του τελικού, η προσπάθεια μας ήταν τιτάνια, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Νιώθουμε πίκρα για αυτό αλλά συνάμα και μεγάλη ικανοποίηση που φτάσαμε όσο πιο κοντά γινόταν.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον υπέροχο κόσμο μας που πήρε και με διαφορά το πρωτάθλημα της εξέδρας, τόσο σε παρουσία, όσο και σε συμπεριφορά. Η τεράστια αύξηση στα διαρκείας (σύνολο 3009 και αύξηση 350% σε σχέση με πέρυσι) και το πρώτο σε πληρότητα γήπεδο της Ελλάδας (4.278 μ.ο εισιτηρίων, διπλάσιος από πέρυσι) είναι τα «παράσημα» της φετινής περιόδου που αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη μας για το μέλλον.
Όλο το προσωπικό της ΠΑΕ που καθημερινά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, πίσω από την. βιτρίνα, για να κάνει ο ΟΦΗ τεράστια βήματα και στο οργανωτικό κομμάτι.
Τους δεκάδες χορηγούς που ειδικότερα την φετινή περίοδο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία (63 συνεργαζόμενες εταιρείες στο χορηγικό και διαφημιστικό πρόγραμμα).
Και τέλος τις διοργανώτριες αρχές και τους αρμόδιους φορείς για την προσπάθεια στην καλυτέρευση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η χρονιά τελείωσε, αλλά το. ταξίδι μας συνεχίζεται. Φέτος κάναμε ένα ακόμα βήμα για την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας που παραμένει ο πρώτος και μεγάλος στόχος μας. Από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έτσι ώστε να μπουν οι πιο στέρεες βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες. Αλλά πάνω απ όλα για να κάνουμε όλοι μαζί περισσότερα βήματα μέχρι να φτάσουμε στο μεγάλο. άλμα που θα φέρει ξανά τον ΟΦΗ στο επίπεδο που του αξίζει και όλοι ονειρευόμαστε.

Ευχαριστούμε όλους για όλα και συνεχίζουμε, πιο δυνατοί, πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι για να απολαύσουμε το ταξίδι και να φτάσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται στον τελικό προορισμό της καταξίωσης σε όλα τα επίπεδα.

Η χρονιά τελείωσε, το ταξίδι συνεχίζεται.».