Παπαδόπουλος: «Η επόμενη μέρα θα καθοριστεί από τις διοικητικές εξελίξεις» (video)

Την άποψη πως η επόμενη μέρα του Άρη θα καθοριστεί από τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Είναι κρίμα για τον Άρη», το σχόλιο του Γιάννη Πετράκη.

Την άποψη πως η επόμενη μέρα του Άρη θα καθοριστεί από τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Είναι κρίμα για τον Άρη», το σχόλιο του Γιάννη Πετράκη.

«Θέλαμε πάση θυσία τη νίκη. Αρχικά για τον κόσμο και μετέπειτα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά στο δεύτερο πιστεύω πως αξίζαμε κάτι καλύτερο. Πιέσαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση με το αν έχει ζητηθεί το οτιδήποτε για την επόμενη μέρα του συλλόγου, τόνισε: «Η επόμενη μέρα θα καθοριστεί μετά τις διοικητικές εξελίξεις. Όσοι έχουν συμβόλαια είναι υποχρεωμένοι να μείνουν. Την Τρίτη έχουμε κανονικά προπόνηση. Ακολουθούν οι εορτές του Πάσχα και έπειτα θα δώσουμε νέο ραντεβού για προπονήσεις. Θα συνεχίσουμε κανονική το έργο μας μέχρι και το τέλος του Ιουνίου».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης δήλωσε: «Σήμερα έληξε μια σημαντική και δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας. Ο βασικός στόχος της παραμονής είχε επιτευχθεί από το προηγούμενο παιχνίδι. Σήμερα θέλαμε να κλείσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Απέναντι σε μια ομάδα με κίνητρο. Κάτι που έκανε τη δουλειά μας πολύ δύσκολη. Είχαμε τις προϋποθέσεις στο πρώτο μέρος να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Άρης μας απείλησε με κάποια περιφερειακά σουτ. Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η στάση του κόσμου ήταν καταπληκτική. Εύχομαι η ομάδα να επανέλθει γρήγορα εκεί που πραγματικά της αξίζει».

Ερωτηθείς για το αν θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο του ΠΑΣ, απάντησε: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι. Αυτό θα προκύψει στις επόμενες μέρες. Η δική μου διάθεση είναι πολύ θετική. Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα». Όσο για το τέλος της φετινής σεζόν για τον Άρη, σημείωσε: «Δεν αξίζει αυτή τη θέση, αλλά τα πράγματα πήγαν στραβά. Πάρα πολλά παιδιά που πέρυσι επωμίστηκαν το βάρος της παραμονής, φέτος δεν ήταν στη 18άδα. Το βάρος δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, ειδικά οι νεαροί παίκτες. Είναι άδικο για τον Άρη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.