Ουσταμπασίδης: «Κοντράρονται δύο ομάδες με ίδιους στόχους» (video)

O συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, Νίκος Ουσταμπασίδης τόνισε ότι κοντράρονται δύο ομάδες που στόχος τους ήταν η παραμονή στην κατηγορία και επετεύχθη, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιάννη Τσαΐνη.
Δημοσίευση: 12/04/2014 - 14:32
Videos που αξιζει να δείτε

O συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, Νίκος Ουσταμπασίδης τόνισε ότι κοντράρονται δύο ομάδες που στόχος τους ήταν η παραμονή στην κατηγορία και επετεύχθη, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιάννη Τσαΐνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το σημαντικό είναι ότι ο πρωταρχικός στόχος επετεύχθη και τον πετύχαμε δύο παιχνίδια πριν το τέλος. Όσο πιο ψηλά τερματίσουμε και κερδίσουμε και την Κυριακή αυτό θα αρέσει σε όλους μας.

Ο στόχος της Καλλονής ήταν ο ίδιος, είχαν μια πετυχημένη χρονιά και το ότι αγωνίστηκαν μια σεζόν εκτός έδρας είναι ίδιον του ελληνικού ποδοσφαίρου και δίνει μεγαλύτερη αξία στην ομάδα.
Πιστεύω θα είναι ένα παιχνίδι ελεύθερο αλλά εμείς νομίζω θέλουμε τη νίκη για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας.

Όλοι όσοι εμπλέκονται στον σχεδιασμό θα δουν και θα αξιολογήσουν ήρεμα το υλικό και εάν παραμείνει το τεχνικό τιμ θα γίνει αξιολόγηση. Υπάρχουν πολλά συμβόλαια που τελειώνουν και θα πρέπει η ομάδα να σχεδιαστεί απ' την αρχή. Αυτό συμβαίνει σε αρκετές ομάδες».