Κεχαγιάς: «Και την ψυχή μας για τη νίκη» (video)

Μονόδρομος είναι για τη Skoda Ξάνθη η νίκη επί του Παναθηναϊκού στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Νίκος Κεχαγιάς.

Μονόδρομος είναι για τη Skoda Ξάνθη η νίκη επί του Παναθηναϊκού στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Νίκος Κεχαγιάς.

«Είναι επιτακτική η νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Βέβαια θα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην τρελαινόμαστε. Θα πάμε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να την πάρουμε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ξάνθης.

Για το αν θα παίξουν ρόλο και άλλα πράγματα πέρα από την τακτική και την πειθαρχία: «Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να δείξουμε μεγάλο χαρακτήρα και να φανούμε δυνατοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες για να καταλάβει ο αντίπαλος και να πάρουμε μαζί μας όλο τον φίλαθλο κόσμο.
Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά και νομίζω ότι θα φανούμε αντάξιοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα αλλά σε αυτό το παιχνίδι όποιος μπει μέσα θα πρέπει
να δώσει και την ψυχή του για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε ένα ρόστερ αρκετά μεγάλο και νομίζω ότι τα παιδιά που θα παίξουν θα ανταποκριθούν σωστά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Θα πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μεγάλη ομάδα αλλά το δικό μας κίνητρο νομίζω είναι πολύ μεγαλύτερο. Εμείς θα παίξουμε για την ιστορία του συλλόγου, για την αξιοπρέπεια και τον κόσμο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση αλλά επαναλαμβάνω ότι το κίνητρο μας είναι
μεγαλύτερο».

Για το γεγονός ότι η Ξάνθη δέχεται εύκολα γκολ: «Είναι ένα πρόβλημα το οποίο συναντάμε σχεδόν όλη τη χρονιά. Θα πρέπει όλοι να είναι 100% συγκεντρωμένοι προκειμένου να αποφύγουμε τα ατομικά και ομαδικά λάθη. Νομίζω ότι όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει αύριο για εμάς. Το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό και περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι για να αποδείξουμε ότι κακώς έχει φτάσει η ομάδα σε αυτό το σημείο».

Για τη συσπείρωση του κόσμου: «Επειδή ζω στην πόλη αρκετά χρόνια, ο φίλαθλος κόσμος της Ξάνθης έχει δείξει στοιχεία που μας συγκινούν. Κάθε φορά που η ομάδα έχει φτάσει σε σημείο να κινδυνεύει, έχει συσπειρωθεί και την έχει βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό.  Εμείς χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλάι μας και το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για τη νίκη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.