Αναστασίου: “Πάρα πολύ συγκινητικό” (video)

Με μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης υποδέχθηκαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας τα παιδιά του Ιδρύματος Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση "Η Θεοτόκος".

Με μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης υποδέχθηκαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας τα παιδιά του Ιδρύματος Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση “Η Θεοτόκος”.

Ο προπονητής των Πράσινων Γιάννης Αναστασίου, ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αγριογιάννης, ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γρηγόρης Παπαβασιλείου και οι Μπεργκ, Κοτσόλης, Ζέκα. Πράνιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Νάνο και Σίλντενφελντ βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Ίδρυμα “Η Θεοτόκος” και μοίρασαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα, υπέγραψαν αυτόγραφα και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος και στα εργαστήρια, όπου οι νέοι αποκτούν τις πρώτες τους γνώσεις. Η αντιπροσωπεία των Πράσινων και όλα τα παιδιά βρέθηκαν αρχικά στο αμφιθέατρο, όπου τα παιδιά του Ιδρύματος είχαν ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ένα βίντεο με τις καλύτερες ευρωπαϊκές στιγμές του Τριφυλλιού, καθώς και με πλάνα από την πρόσφατη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού έπαιξε στο videowall, ενώ οι υπεύθυνοι είχαν ετοιμάσει και μια παρουσίαση με τις δραστηριότητες του Ιδρύματος. Οι  Πράσινοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους και ο Παναθηναϊκός ενόψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα έδειξε για άλλη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει τον σύλλογο. 

Αναστασίου: ” Πάρα πολύ συγκινητικό”

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την επίσκεψη των Πράσινων στο Ίδρυμα “Η Θεοτόκος” και φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα που δίνουν αυτά τα παιδιά.

“Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό και για εμάς ήταν μεγάλη χαρά που βρεθήκαμε κοντά σε αυτά τα παιδιά, τα οποία με το κουράγιο και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, μας δίνουν μεγάλη δύναμη και κουράγιο για να μπορούμε να συνεχίσουμε και να δούμε ότι τελικά όταν θέλεις, μπορείς να πετύχεις πράγματα. Για εμάς αυτό ήταν το πιο σημαντικό μήνυμα που πήραμε ερχόμενοι στο Ίδρυμα και βλέποντας τα χαμόγελα σε αυτά τα πρόσωπα, για την προσπάθεια που έκαναν, προετοιμάζοντας κάτι πολύ όμορφη για εμάς. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ συγκινητικό” είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Στέφανος Κοτσόλης, τονίζοντας:

“Ήταν πολύ θερμή η υποδοχή των παιδιών και είναι χαρά μας που βρισκόμαστε έστω για λίγο με τα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που επιτελούν το έργο σε αυτό το σχολείο και βοηθούν αυτά τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά και να έχουν μια φυσιολογική κοινωνική ζωή. Θα ήταν καλό και εμείς και όλοι μας, να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά όλη τη χρονιά. Καλό Πάσχα να έχουν τα παιδιά και όλοι μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.