Με νέα πρόσωπα στη Λιβαδειά

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό, στο ματς για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό, στο ματς για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες της ομάδας του, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας παίρνουν μέρος οι Κιόσε, Σαβίδης, Πόζογλου και Παπαδόπουλος, οι οποίοι δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για τη Λιβαδειά. Ο Γεωργιάδης δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Στοχ, Λίνο, Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ και Λούκας. Αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, ώστε να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επαφές για την παραμονή του Χουάν Ινσαουράλδε στο ρόστερ του και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Αργεντινός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με την έως τώρα παρουσία του στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ θέλει να έρθει σε συμφωνία με τη Σπαρτάκ Μόσχας για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Ο Ινσαουράλδε έχει αποκτηθεί ως δανεικός, με οψιόν αγοράς 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ρίξει όσο γίνεται τις οικονομικές απαιτήσεις των Ρώσων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.