Πρόθυμος να παραμείνει ο Μίτσελ

Να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει ο Μίτσελ, ο οποίος όμως θέλει να διευθετηθούν και κάποιες παράμετροι, πριν συμβεί κάτι τέτοιο.
Δημοσίευση: 11/04/2014 - 08:24

Να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει ο Μίτσελ, ο οποίος όμως θέλει να διευθετηθούν και κάποιες παράμετροι, πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δει ποια είναι και η επιθυμία των «ερυθρολεύκων» σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας τους, ενώ έχει ζητήσει να γίνουν και κάποιες αλλαγές στην ομάδα, προκειμένου να συμφωνήσει να καθίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι αλλαγές αυτές αφορούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός θέλει συγκεκριμένες μετεγγραφές, έτσι ώστε να ανέβει επίπεδο η ομάδα του και να θέσει ακόμα υψηλότερους στόχους. Άλλωστε ο στόχος του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση του νταμπλ και μια τουλάχιστον ίδια με την εφετινή πορεία στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να συμμερίζεται τις απόψεις του Ισπανού και δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές τις προσεχείς ημέρες, ώστε να επιβεβαιωθεί η στήριξη προς το πρόσωπο του Μίτσελ και να συζητηθούν οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ. Ο Ισπανός δεσμεύεται άλλωστε με συμβόλαιο έως το 2015, κάτι που σημαίνει πως για να αποχωρήσει θα πρέπει να συμφωνήσει σε αυτό και ο Ολυμπιακός.