Σκέψεις για ΟΑΚΑ στην Ευρώπη

Την περίπτωση να δώσει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν εξετάζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος να τρέξει τις διαδικασίες για την ανακαίνιση του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».
Δημοσίευση: 11/04/2014 - 08:16

Την περίπτωση να δώσει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν εξετάζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος να τρέξει τις διαδικασίες για την ανακαίνιση του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης». Συγκεκριμένα, η Βουλή ψήφισε το σχετικό μονοσχέδιο, το οποίο επιτρέπει στη μερική ανακαίνιση γηπέδων, κάτι που σημαίνει πως οι «πράσινοι» μπορούν πλέον να προχωρήσουν τις σχετικές διαδικασίες. Ήδη, η Περιφέρεια Αττικής έχει αποφασίσει να διαθέσει επτά εκατομμύρια ευρώ στους «πράσινους» για αυτό τον σκοπό.

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο και θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε δυο μήνες. Παράλληλα, τα συμπληρωματικά έργα θα γίνουν κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για αυτό τον λόγο, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να δώσει τα εντός έδρας ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, με το οποίο έχει ήδη συμφωνηθεί διακανονισμός για την εξόφληση των οφειλών.

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με αρκετές αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Ζέκα, Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Ντίνα, Μπαϊράμι και Μαρινάκη. Η προετοιμασία των «πράσινων» θα συνεχιστεί την Παρασκευή με νέα προπόνηση, όπου ο Αναστασίου θα αποκαλύψει μέρος των όσων σκέφτεται για το βασικό σχήμα της ομάδας του.