Πουλινάκης: «Αν θέλει ο Σα Πίντο, του δίνουμε τα κλειδιά»

Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τον Ρικάρντο Σα Πίντο, σύμφωνα με τον Μάνθο Πουλινάκη.
Δημοσίευση: 10/04/2014 - 15:28

Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τον Ρικάρντο Σα Πίντο, σύμφωνα με τον Μάνθο Πουλινάκη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ του Ηρακλείου με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως είναι διατεθειμένος να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Πορτογάλο και τη νέα περίοδο, αρκεί να θέλει και ο ίδιος να παραμείνει.

Οι δηλώσεις Πουλινάκη:

Για τον φετινό ΟΦΗ, την οικονομική εξυγίανση και τις επιτυχημένες μεταγραφές:
«Δεν υπάρχει. Πολλή δουλειά, μεγάλος αγώνας, μας έχει ξεχάσει το σπίτι μας. Υπήρχε ένα πλάνο το οποίο προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη. Δεν είναι εύκολο αλλά το προσπαθούμε. Το πρώτο μας μέλημα ήταν πως η ομάδα θα σταθεί στα πόδια της. Το θετικό είναι ότι ο ΟΦΗ θέλει να πληρώσει τα παλιά χρέη και το βλέπουν όλοι.
Τα οικονομικά στάνταρ του ΟΦΗ τα ξέρουμε. Είναι και θέμα συγκυριών και καλών σχέσεων. Για εμάς έχουν περάσει παιδιά με εμπειρίες και βοηθούν. Όπως ο Ντουντού ο οποίος ήρθε και μας βοηθά όχι μόνο αγωνιστικά».

Για τον κόσμο της ομάδας:
«Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια αυτή και μας έχει σταθεί. Έχουμε 300% αύξηση στα διαρκείας. Για τον κόσμο αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Έχουμε ένα ματς που είναι κρίσιμο. Το ημιτελικό με τον ΠΑΟ. Εύχομαι να πάρουμε την πρόκριση. Στόχοι είναι να συνεχίσουμε το πλάνο της εξυγίανσης. Και μήνα με τον μήνα η ομάδα να ανεβαίνει σκαλοπάτια».

Για την πιθανότητα παραμονής Σα Πίντο:
«Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μεγάλη προσωπικότητα. Η ομάδα έχει τη δική του φιλοσοφία πια. Αν θα μείνει; Θα γίνει συζήτηση. Αν θέλει να μείνει και εμείς θέλουμε του δίνουμε τα κλειδιά. Αν έχει προτάσεις από αλλού δεν μπορούμε να του κλείσουμε το δρόμο. Απλώς όλοι ξέρουμε ότι ουδεις αναντικατάστατος».

Για την παραμονή του Παπάζογλου:
«Έχουμε κάνει κουβέντα. Και αυτός θέλει χρόνο. Ίσως να θέλει να πάει κάπου στο εξωτερικό. Γενικότερα δεν θέλουμε να βάζουμε εμπόδια».