Στιγμές αποθέωσης και τιμής για τον Γκαρσία (video)

Οσο αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ ο χρόνος του ήταν περιορισμένος. Ο τρόπος με τον οποίο χώρισαν οι δρόμοι του με την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο δεν άφησαν περιθώρια προκειμένου να τον τιμήσουν συνολικά οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» για την προσφορά του στην ομάδα.

Οσο αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ ο χρόνος του ήταν περιορισμένος. Ο τρόπος με τον οποίο χώρισαν οι δρόμοι του με την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο δεν άφησαν περιθώρια προκειμένου να τον τιμήσουν συνολικά οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» για την προσφορά του στην ομάδα. Ο Πάμπλο Γκαρσία όμως, εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζεται πιο συνειδητοποιημένος ως προς την αποχώρησή του από την ενεργό δράση κι αυτό του εξασφαλίζει τον απαραίτητο χρόνο ώστε ν’ απολαύσει όλα αυτά που δεν προλάβαινε λίγο καιρό πριν.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας να τιμήσει τον Ουρουγουανό, πρώην αρχηγό της ομάδας κι έναν εκ των σημαντικότερων προσωπικοτήτων που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Σε μια λαμπρή εκδήλωση, η οποία φιλοξενήθηκε σε ξενοδοχείο πλησίον του αεροδρομίου «Μακεδονία», ο Πάμπλο Γκαρσία συνοδευόμενος από την οικογένειά του και τους εκπροσώπους του, γνώρισε την αποθέωση σε μια κατάμεστη από μέλη της οικογενείας του ΠΑΟΚ – επώνυμα και μη – αίθουσα, με στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες τόσο στον ίδιο όσο και σε όσους τις βίωσαν. Αρκετοί σύνδεσμοι φίλων της ομάδας έχουν τιμήσει ως τώρα τον «Ελ Κανάριο» και μένει να φανεί με ποιον τρόπο θα επιλέξει να το κάνει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έχει ειπωθεί από στελέχη της δημόσια ότι σκοπεύει να πράξει. Το πλέον πιθανό φαντάζει να είναι ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και αντίπαλο που θα προκύψει κατόπιν συνεννόησης με τον Ουρουγουανό, αφού κι ο ίδιος έχει τοποθετηθεί ανάλογα σχετικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.