Ναβάρο: «Δοκιμασία για τα πλέι οφ» (video)

Το ματς με τον Άρη θα αποτελέσει για τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Ναβάρο, μία καλή πρόβα τζενεράλε ενόψει των πλέι οφ που ακολουθούν.

Το ματς με τον Άρη θα αποτελέσει για τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Ναβάρο, μία καλή πρόβα τζενεράλε ενόψει των πλέι οφ που ακολουθούν. Ο Ισπανός δεν περιμένει, πάντως, μια εύκολη αναμέτρηση, καθώς οι παίκτες του Άρη έχουν τους δικούς τους λόγους να θέλουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του novasports:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί πρέπει να παίξουμε καλά γιατί εκεί θα δοκιμαστούμε και θα δείξουμε αν είμαστε σε καλή κατάσταση για τα πλέι οφ που έρχονται σε λιγότερο από ένα μήνα».

Για το τι υπολογίζει περισσότερο στον Άρη:
«Είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, θέλουν να παίξουν για να δείξουνε ότι έχει δύναμη ακόμα η φανέλα τους, παίχτες που θέλουν να δείξουν πολλά πράγματα για να πλασαριστούν και σε κάποιες ομάδες, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό ξέρω μόνο».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες απ’ τον Άρη:
«Δεν ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές γιατί είναι Έλληνες και δεν μπορώ εύκολα να συγκρατήσω τα ονόματά τους, το μόνο που γνωρίζω είναι τον Αγκάνθο, ο οποίος είναι Ισπανός και βάζει γκολ πολύ εύκολα και πρέπει να δώσουμε προσοχή σ’ αυτόν, αλλά και σε διάφορους άλλους».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι:
«Πιστεύω ότι γενικά θα είναι πολύ αγωνιστικό, πολύ δυνατό παιχνίδι μια που αυτοί όπως είπατε δεν έχουν τίποτα να χάσουν και έχουνε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές με πάθος, θα είναι ένα παιχνίδι δυνατό και θα’ ναι ένα παιχνίδι που και μεις θέλουμε πάρα πολύ να πλασαριστούμε όσο καλύτερα στα πλέι οφ και να δείξουμε ότι η ομάδα μας θα καταφέρει κάτι πολύ καλό».

Για το τι πρέπει να έχει ο Αστέρας για να νικήσει:
«Να έχουμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, να παίζουμε το παιχνίδι που ξέρουμε να παίζουμε και να δημιουργήσουμε στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, που σίγουρα θα μας δοθούν ευκαιρίες, να τις αξιοποιήσουμε και να τις κάνουμε γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.