Κουλούρης: «Ο ΠΑΟΚ στον τελικό»

Ο ευχάριστος «θόρυβος» που δημιούργησε ο Ευθύμης Κουλούρης γύρω από τον εαυτό του με το νικητήριο γκολ που σημείωσε επί της Καλλονής, στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, έχει κοπάσει προς το παρόν.

Ο ευχάριστος «θόρυβος» που δημιούργησε ο Ευθύμης Κουλούρης γύρω από τον εαυτό του με το νικητήριο γκολ που σημείωσε επί της Καλλονής, στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, έχει κοπάσει προς το παρόν.

Ωστόσο, η βράβευσή του, που έγινε σήμερα το μεσημέρι πριν από την προπόνηση, για το καλύτερο γκολ της 32ης αγωνιστικής στάθηκε η αφορμή να το θυμηθεί εκ νέου και να μιλήσει, όχι μόνο γι’ αυτό. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο διεθνής επιθετικός: «Είχα ένα καλό προαίσθημα, ένιωθα καλά και πέτυχα το γκολ που μας έδωσε τη νίκη».

Για το αν είναι κρίσιμη περίοδος για την ομάδα: «Πιστεύω είναι πολύ κρίσιμη περίοδος. Έχουμε τα δύο ματς του πρωταθλήματος, αλλά και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Για την ευκαιρία που του δόθηκε: «Εβλεπα ότι είμαι καλά, περίμενα την ευκαιρία και ήθελα να την αρπάξω από τα μαλλιά».

Για την Κ20: «Δεν έχει σημασία ότι λείπω εγώ. Είμαστε μια ομάδα, άσχετα που λείπω εγώ. Υπάρχουν αρκετά παιδιά για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τον τίτλο».

Για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό: «Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα πάει στον τελικό».

Για τα ματς που έρχονται: «Σε αυτά τα ματς θα δείξουμε χαρακτήρα, για να κερδίσουμε αυτά του πρωταθλήματος, αλλά τον ημιτελικό και να πάμε στον τελικό».

Για το ίνδαλμα του: «Ινδαλμα μου είναι ο Ιμπραΐμοβιτς. Το έχω δηλώσει πολλές φορές γιατί μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.