Σολάρι: «Ενωμένοι για τους τρεις βαθμούς» (video)

Αισιόδοξος ότι η Ξάνθη θα καταφέρει να φύγει με τη νίκη από την Κρήτη, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Εστέμπαν Σολάρι με δηλώσεις του στο novasports.gr.

Αισιόδοξος ότι η Ξάνθη θα καταφέρει να φύγει με τη νίκη από την Κρήτη, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Εστέμπαν Σολάρι με δηλώσεις του στο novasports.gr.

«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, έχουμε δύσκολη αποστολή, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση, θα πρέπει να παίξουμε απολύτως συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Σολάρι.

Για το πώς θα παίξει ο ΟΦΗ:

«Περιμένουμε έναν ΟΦΗ επιθετικό, παίζει στην έδρα του, είναι δυνατή ομάδα, αλλά δεν έχει σημασία για μας πως θα παίξει ο ΟΦΗ, το θέμα είναι πως θα παίξουμε εμείς, πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, θα πρέπει να κάνουμε στο απόλυτο αυτό που πρέπει για να πάρουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα τους βαθμούς».

Για το τι πρέπει να κάνει τακτικά η Skoda Ξάνθη:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε ένα παιχνίδι έξυπνο, να παίξουμε ένα παιχνίδι όπως πρέπει να το παίξουμε τη στιγμή που πρέπει να το παίξουμε, επιθετικά πρέπει να είμαστε στη σωστή στιγμή, αμυντικά πολύ σφιχτοί όταν πρέπει να το κάνουμε αυτό στη σωστή στιγμή, γενικώς πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, ακριβώς όπως πρέπει να είμαστε τακτικά και πολύ οργανωμένοι».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να σκοράρει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Μπορούμε να σκοράρουμε, αυτό είναι γεγονός, μπορούμε να σκοράρουμε και περισσότερες από μία φορές για να πάρουμε τη νίκη, γεγονός είναι ότι πρέπει να είμαστε ακριβώς όπως πρέπει για να πετύχουμε και να σκοράρουμε και να πάρουμε τους βαθμούς».

Για το αν είναι αισιόδοξος:

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τους τρεις βαθμούς, πιστεύουμε σ’ αυτό, είμαστε όλοι ενωμένοι αυτή τη δύσκολη στιγμή, όλοι οι παίκτες μαζί πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το, το τρίποντο, ώστε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση, οι παίκτες το θέλουνε πάρα πολύ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.