«Καμπάνα» της ΕΠΟ σε ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Ποικιλίδη

Αργησε μεν λίγο αλλά τελικά η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάνθηκε τόσο για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη, αλλά και για δηλώσεις του μέλους του διοικητικού συμβουλίου, Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Αργησε μεν λίγο αλλά τελικά η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάνθηκε τόσο για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη, αλλά και για δηλώσεις του μέλους του διοικητικού συμβουλίου, Παναγιώτη Ποικιλίδη. Οπως αναφέρει στην απόφασή της: 

«Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό ανακοίνωσή της. Επιβάλλει σ’ αυτήν την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 17/3).

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τον Παναγιώτη Ποικιλίδη για τις διαλαμβανόμενες στο σκεπτικό δηλώσεις του και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ίδιες δηλώσεις ως αντικειμενικά υπαίτια. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο την χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ και τον υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα. Επιβάλλει στην δεύτερη εγκαλουμένη την χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ (δηλώσεις στις 17/3)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.