Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ κι ο κόσμος κάνουν τη διαφορά και φέτος


Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Απριλίου στα γραφεία του Α.Σ ΠΑΟΚ ενόψει της «ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ» η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου, και κατά την οποία θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι Ιερείς Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης, Κασσανδρείας και Λαγκαδά.

 Κατά την έναρξη της συνέντευξης το μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Θεολόγος Μπεκιάρης αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, αναφέρθηκε στην σημασία της «ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ»:

«Με τον ετήσιο εορτασμό της «ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ» αποτίουμε φόρο τιμής σε αυτούς που ίδρυσαν τον ΠΑΟΚ, που μεγαλούργησαν τον ΠΑΟΚ, αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για τον ΠΑΟΚ, καθώς και όλους αυτούς που ο ΠΑΟΚ αποτελεί τρόπο ζωής και επηρεάζει την καθημερινότητα τους, και που όλοι αυτοί έκαναν τον ΠΑΟΚ την μεγαλύτερη αθλητική κυψέλη της Ελλάδας με πάνω από 5.000 αθλητές στην δύναμη του και σημαντικό πυλώνα της κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου.

Και κατέληξε ευχαριστώντας τον κεντρικό χορηγό επικοινωνίας ALPHA και προσωπικά τον κ. Δημήτρη  Κοντομηνά καθώς και την  ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και προσωπικά τον κ. Κώστα Αμοιρίδη.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ κ. Άλκης Ησαιάδης ο οποίος ανέφερε γιατί επελέγη ο συγκεκριμένος τρόπος εορτασμού:

«Επιλέξαμε εδώ και μία τριετία αντί άλλης εορταστικής εκδήλωσης συγκεντρώσεων και συνεστιάσεων λόγω της οικονομικής κρίσης να συγκεντρώνουμε τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι Ιερές Μητροπόλεις της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης οι οποίες επιτελούν μεγάλο κοινωνικό έργο. Πρόπερσι συγκεντρώσαμε 20 τόνους και πέρυσι 35 τόνους και φέτος βάλαμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στοχεύοντας τους 50 τόνους τροφίμων. Η όλη δράση γίνεται για να  τονίσει ιδιαίτερα και το κοινωνικό πρόσωπο του ενεργού ΠΑΟΚτσή »

Η Κατερίνα Γιαννακοπούλου Νομική σύμβουλος του ΑΣ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ του ΤΑΠ ΠΑΟΚ συνεχίζοντας είπε :

«Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, έχοντας πλήρη συναίσθηση της  κοινωνικής ευθύνης που της αναλογεί ,  στέκεται αρωγός δίπλα σε ευπαθείς ομάδες  και μη προνομιούχους συμπολίτες μας  , στηρίζοντας έμπρακτα την δράση των συσσιτίων των Ι.Μ. Θεσσαλονίκης. Τέτοιες κοινωνικές δράσεις δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά του μεγάλου συλλόγου μας που τόσο στενά έχει συνδεθεί η ιστορία του κόσμου του με τις δυσκολίες της φτώχιας και της προσφυγιάς . Ο ΠΑΟΚ, όλοι εμείς, είμαστε εδώ για να εκπέμψουμε  ένα δυνατό κάλεσμα στον κόσμο ώστε να συμβάλλει σε αυτή τη μεγάλη  προσπάθεια ».

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε η λίστα των χορηγών της εκδήλωσης η οποία είναι:

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ -ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.
 ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
 
AGRINO ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΕΥΓΕ ΑΒΕΕ
 ΡΥΖΙΑ – ΟΣΠΡΙΑ
 
ART RELOCATION SERVICES
 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
 
CLUB PAOK ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ
 ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ
 
COSMOS FRUIT Α.Ε
 ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ
 
EURIMAC
 ΖΥΜΑΡΙΚΑ
 
KIKU HELLAS ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ
 ΜΗΛΑ
 
MAKRO CASH & CARRY
 ΤΡΟΦΙΜΑ
 
Α’ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΟΡΙΖΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ
 ΡΥΖΙΑ
 
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΒΕΕ
 ΤΡΟΦΙΜΑ
 
ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ Α.Ε
 ΑΥΓΑ
 
ΒΕΡΓΙΔΗΣ
 ΑΡΤΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
 
ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
 ΓΑΛΑΤΑ – ΧΥΜΟΙ
 
ΓΕΩΜΑΤ Α.Ε.
 ΠΑΤΑΤΕΣ
 
ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ Ο.Ε.
 ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ
 
ΕΔΕΣΜΑ Α.Ε.
 ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
 
ΙΟΝ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Α.Ε
 ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ
 
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Α.Ε.
 ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  Ε.Π.Ε
 ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
 
ΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 ΕΛΙΕΣ
 
ΛΑΚΩΝΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.
 ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
 
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΑΦΟΙ Α.Ε.
 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
 
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.-ΤΕRRA MARKET
 ΤΡΟΦΙΜΑ
 
MAΡΜΑΡΑΣ Ε.Π.Ε.
 ΠΑΤΑΤΕΣ
 
ΜΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ
 
ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣΗΣ Α.Ε.
 ΦΡΟΥΤΑ
 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 ΤΡΟΦΙΜΑ
 
ΤΡΟΦΟ94 Α.Ε.
 ΤΡΟΦΙΜΑ
 
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΑΦΟΙ
 ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ
 
ΩΝΑΣΗ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ
 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ
 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:ALPHA

 ΧΟΡΗΓOI  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
 Eφημερίδες
 SITES
 
ALPHA 96,5
 METROSPORT
 ΟLAPAOK
 
ARENA FM
 Σπορ του Βορρά
 PAOK 24
 
LIBERO
 
 SPORT 24
 
METROPOLIS
 
 
 

Στην συνέντευξη τύπου το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Ευθύμης Κουλούρης  και Χουάν Ινσαουράλδε, ο καλαθοσφαιριστής Γιώργος Μπόγρης, o πετοσφαιριστής Γιάννης Παντακίδης, οι παλιές δόξες του συλλόγου Χρήστος Τερζανίδης, Κώστας Ιωσηφίδης, Μπάνε Πρέλεβιτς και οι αθλήτριες του συλλόγου και πρωταθλήτριες Ελλάδος Jelena Dimitrijevic (γυν.ποδόσφαιρο), Λένα Μούρνου και Claudia Correia  (γυν.χαντμπολ)  και η κολυμβήτρια Μιχαλάκα Μαρία, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο καθένας ενώ όλοι μαζί κάλεσαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί συνεισφέροντας ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:

Αλκης Ησαϊάδης: «Επιλέξαμε να μην κάνουμε μια γιορτή για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, αλλά να πάρουμε και φέτος αυτή την πρωτοβουλία. Να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Πέρσι συγκεντρώσαμε 35 τόνος, φέτος βάλαμε ψηλά τον πήχη στοχεύοντας στους 50 τόνους και το ευχάριστο είναι πως όλα δείχνουν πως θα φτάσουμε τον στόχο μας. Κάθε χρόνο, ο ΑΣ ΠΑΟΚ επιτελεί μεγάλο κοινωνικό έργο και το ίδιο θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια».

Ακης Μπεκιάρης: «Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται την Κυριακή μπροστά από τις θύρες 1, 2 και 3, από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα. Να προσφέρει ο καθένας από το υστέρημά του αυτό που μπορεί. Η πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη γίνεται πλέον θεσμός, ο οποίος δείχνει τη δύναμη του ΠΑΟΚ. Εκτός από ένας μεγάλος αθλητικός σύλλογος, ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ σημαντικός κοινωνικός πυλώνας αυτής της χώρας».

Μπάνε Πρέλεβιτς: «Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη, που δε νοιάζεται μόνο για τα αποτελέσματα και της νίκες των τμημάτων του αλλά ενδιαφέρεται και για τον άνθρωπο. Δεν είναι απλά μία πρωτοβουλία, είναι πλέον ένας θεσμός που πρέπει να στηριχθεί από όλους μας. Περιμένουμε όλο τον κόσμο την Κυριακή, για να πετύχουμε τον στόχο των 50 τόνων».

Χρήστος Τερζανίδης: «Αισθάνομαι συγκινημένος που η διοίκηση του Ερασιτέχνη βλέπει τόσο μπροστά και μέσα σε αυτή την κρίση είναι κοντά στους αδύναμους. Εμείς σαν παλαίμαχοι στηρίζουμε την προσπάθειά του και προσπαθούμε και εμείς να προσφέρουμε όσο μπορούμε. Αυτή τη Δευτέρα θα δώσουμε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Λάρισα, τη Μ. Δευτέρα θα βρεθούμε στα Τρίκαλα και στις 24 Απριλίου στη Δράμα».

Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε: «Συγχαίρω τον Ερασιτέχνη για την ενέργειά του αυτή. Είναι μία πράξη πολύ σημαντική για τον κόσμο. Μακάρι να επιτευχθεί ο στόχος που έχει βάλει.  Υπάρχει κρίση και στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι πραγματικά ό,τι το καλύτερο».

Ευθύμης Κουλούρης: «Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ. Θέλω και εγώ να στηρίξω αυτή την προσπάθεια του Ερασιτέχνη και πρέπει όλος ο κόσμος να είναι την Κυριακή στην Τούμπα για να βοηθήσει τους ανθρώπους και τις οικογένειες που περνάνε δύσκολα αυτόν τον καιρό.

Γιώργος Μπόγρης: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει τη δύναμή του. Να κάνει πράξη το σύνθημα «μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου, είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου». Αυτή η προσπάθεια πρέπει να στηριχθεί και πρέπει να ξεπεραστεί ο στόχος του Ερασιτέχνη για τρόφιμα 50 τόνων. Ο κόσμος μπορεί να φέρει και στο Παλατάκι τρόφιμα την Κυριακή και εμείς θα τα μεταφέρουμε εκεί που πρέπει».

Γιάννης Παντακίδης: «Μακάρι να μαζέψουμε τους 50 τόνους και αυτή η πρωτοβουλία να γίνεται κάθε χρόνο όπως γίνεται την τελευταία τριετία. Είναι πολύ σημαντικό πως ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, βοηθούν αυτούς που το έχουν ανάγκη».

Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς: «Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη για την προσπάθειά του και είμαι σίγουρη πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει, όπως κάνει πάντα».

Λένα Μούρνου: «Είμαι στον ΠΑΟΚ μόλις έναν χρόνο και έχω δει πολλές σημαντικές ενέργειες. Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη και εύχομαι να υπάρχει και συνέχεια».

Μαρία Μιχαλάκα: «Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη, για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι».

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου από τις 09:00 π.μ έως την έναρξη του αγώνα έξω από τις κεντρικές θύρες του γηπέδου της Τούμπας.

Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων οι οποίοι στις σύντομες τοποθετήσεις τους ευχήθηκαν στον ΠΑΟΚ και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Α.Σ ΠΑΟΚ με συνδιοργανωτές την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.