Γκούμας: «Αποκλειστικά στα πόδια μας» (video)

Ο Γιάννης Γκούμας εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει του αγώνα της Skoda Ξάνθης με τον ΟΦΗ και τόνισε ότι οι ακρίτες είναι αυτοί που ορίζουν την τύχη τους.

Ο Γιάννης Γκούμας εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει του αγώνα της Skoda Ξάνθης με τον ΟΦΗ και τόνισε ότι οι ακρίτες είναι αυτοί που ορίζουν την τύχη τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού του Νίκου Κεχαγιά:

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί εδώ που έφτασε η ομάδα χρειάζεται τη συγκομιδή των βαθμών, εμείς θα πάμε στην Κρήτη την Κυριακή με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τη νίκη, θα’ θελα να πω ότι η Skoda Ξάνθη απομένουν δυο παιχνίδια είναι εξαρτάται μόνο αποκλειστικά απ’ τα απ’ τη Skoda Ξάνθη διότι έχει ομάδες που την κυνηγάνε και δεν κυνηγάει η Skoda Ξάνθη, άρα αποκλειστικά όλα είναι στο στα πόδια μας και στα χέρια μας».

Για το πώς περιμένει τον ΟΦΗ:
«Δε νομίζω ότι ο ΟΦΗ είναι αδιάφορος, σίγουρα προετοιμάζεται με τον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι των ημιτελικών, αλλά θεωρώ ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο, έστω κι αν δεν έχει ανάγκη τους βαθμούς ο ΟΦΗ. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να πάμε σ’ ένα παιχνίδι που θα βρούμε αντιμέτωπη μια ομάδα που θα τα δώσει όλα και νομίζω ότι ο ΟΦΗ θα παίξει για την ιστορία του, θα παίξει, κυνηγά και την έκτη θέση, παίζουνε όλα ρόλο, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, πάμε μέσα για μια μάχη, να τα δώσουμε όλα και να δούμε μετά να κάνουμε ταμείο και τι καταφέραμε».

Για το αν η Ξάνθη θα κάνει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αυτά που δεν έκανε με τον Πλατανιά:
«Τώρα εντάξει, το παιχνίδι με τον Πλατανιά έχει περάσει, σίγουρα συζητήσαμε όλοι μαζί για τα λάθη μας, προσπαθούμε μέσα απ’ τις προπονήσεις να τα βελτιώσουμε και θεωρώ ότι θα σταθούμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πλατανιά και να’ χουμε λίγο περισσότερη τύχη διότι αγωνιστικά αν το δει κάποιος σε τελικές προσπάθειες είχαμε περισσότερες απ’ τον Πλατανιά, αλλά δεν είχαμε την τύχη να δούμε την μπάλα περισσότερες φορές στα αντίπαλα δίχτυα».

Για το αν η Ξάνθη είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση:
«Σ’ αυτά τα παιχνίδια τώρα δεν κοιτάς αν παίζεις καλά ή όχι, η ουσία είναι να πάρεις τους τρεις βαθμούς, αν με ρωτάγατε αν ήθελα να παίξουμε καλά και να μην πάρουμε τους βαθμούς, θα σας έλεγα θα ήθελα να μην παίξουμε καθόλου καλά και στο τέλος να κερδίσουμε».

Για το αν η Ξάνθη είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση:
«Σίγουρα υπάρχει πίεση διότι πλησιάζουνε, πλησιάζει το τέλος της περιόδου, χρειαζόμαστε τους βαθμούς και τα παιδιά είναι αποφασισμένα να δώσουνε ψυχή και σώματι για να τους πάρουνε».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία:
«Πάντα υπάρχει αισιοδοξία και έτσι πρέπει να το βλέπουμε διότι αν δεν είσαι αισιόδοξος δεν καταφέρνεις τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.