Τούμπα για τη δεύτερη θέση

Η δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου περνάει από την Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται στα τελευταία ματς με τον Ατρόμητο.

Η δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου περνάει από την Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται στα τελευταία ματς με τον Ατρόμητο.

Οι Θεσσαλονικείς είναι δεύτεροι με 66 πόντους και είναι στο +3 από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα απέχουν εννιά βαθμούς από τον πέμπτο Αστέρα Τρίπολης και αυτή τη στιγμή μπαίνουν με 2 πόντους στα πλέι οφ και θέλουν ει δυνατόν να αυξήσουν τη διαφορά τους.

Στην ίδια λογική και ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες πάνε στην Τούμπα με βλέψεις για διπλό, προκειμένου να μην έχουν βαθμολογικό μειονέκτημα στα πλέι οφ, αφού αν τελείωνε το πρωτάθλημα σήμερα, η ομάδα του Παράσχου θα ξεκινούσε με έναν βαθμό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιστορία των αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ μετρά 10 νίκες, αλλά ο Ατρόμητος έχει το διόλου ευκαταφρόνητο ρεκόρ των 6 νικών, με 2 ματς να έχουν λήξει στο «χ». Χαρακτηριστικό μάλιστα αποτελεί, το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει να νικήσει τους «κυανόλευκους» από τις 10/12/2011, με τον Ατρόμητο να έχει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια από τότε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.