Το μυαλό στη ρεβάνς του κυπέλλου

Στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος έχει στραφεί η προσοχή των παικτών του ΠΑΟΚ, παρότι μεσολαβούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.

Στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος έχει στραφεί η προσοχή των παικτών του ΠΑΟΚ, παρότι μεσολαβούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και παράλληλα ψάχνουν εκδίκηση από τους «ερυθρολεύκους», καθώς θεωρούν πως στην πρώτη αναμέτρηση το αποτέλεσμα τους αδικεί, καθώς οι διαιτητικές αποφάσεις δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπαθεί να στρέψει την προσοχή των παικτών του στην εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, όπου ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει τη νίκη και ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αφού θα πρέπει να «στραβοπατήσει» κόντρα στον Λεβαδειακό, στο φινάλε της κανονικής περιόδου, για να τη χάσει. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 66 βαθμούς, ενώ οι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός ακολουθούν με 63.

Η προετοιμασία του «Δικέφαλου» του Βορρά για το ματς της επόμενης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Παρασκευή, με τον Γεωργιάδη να καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς.  Δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, προκειμένου να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα τόσο εν όψει των play off, όσο και εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.