Ενωτικός Μαρινάκης

Με ενωτική διάθεση παρουσιάστηκε στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Δημοσίευση: 03/04/2014 - 20:54

Με ενωτική διάθεση παρουσιάστηκε στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μήνυμα συσπείρωσης προς όλες τις ΠΑΕ έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μιλώντας στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε πως είναι διατεθειμένος να συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο, τα οποία θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες ομάδες, ενώ ζήτησε τη βοήθεια όλων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Δεν έχω καμία αντίρρηση να συζητήσουμε για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου κα ειδικά αν υπάρχουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τον συνεταιρισμό και ειδικό τις μικρομεσαίες ομάδες που έχουν ακόμα περισσότερο ανάγκη. Για να κάτσουμε και να συζητήσουμε όμως, πρέπει να συμφωνήσουμε ότι δεν θα τορπιλίζουν τα ίδια τα ίδια τα μέλη του τον συνεταιρισμό και συνολικά το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί κάποιοι να δημιουργούν ζητήματα ή να παρουσιάζουν θέματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κάνοντας ζημιά στο ποδόσφαιρο και την ίδια τη λίγκα, της οποίας είναι μέλη. Αν θέλουμε να έχει μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο ας βοηθήσουμε όλοι».

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως η ομόφωνη απόφαση της Λίγκας, είναι θετικό σημάδι και ευθυγραμμίζεται με τις δηλώσεις του προέδρου των «ερυθρολεύκων».