«Να παύσει η πρακτική των δηλώσεων»

Οι ΠΑΕ-μέλη της Σούπερ Λιγκ αποφάσισαν να μπει τέλος στις δυσφημιστικές για το πρωτάθλημα δηλώσεις από παράγοντες συλλόγων.
Δημοσίευση: 03/04/2014 - 19:35

Οι ΠΑΕ-μέλη της Σούπερ Λιγκ αποφάσισαν να μπει τέλος στις δυσφημιστικές για το πρωτάθλημα δηλώσεις από παράγοντες συλλόγων.

Αυτό ανακοίνωσε η διοργανώτρια μετά το τέλος του Δ.Σ. της Πέμπτης, στο οποίο συμμετείχαν όλες οι ΠΑΕ πλην του Απόλλωνα. Αναλυτικά:

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εκπροσωπήθηκε το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της Super League (πλην της ΠΑΕ Απόλλων).
 
Παρέστησαν -μεταξύ άλλων-  οι κ.κ. Αλαφούζος, Βρύζας, Μαρινάκης.
 
Εκτιμήθηκε ομόφωνα από το σύνολο των ΠΑΕ ότι η πρακτική του τελευταίου διαστήματος με τις εκατέρωθεν δυσφημιστικές δηλώσεις εις βάρος του Πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένων ΠΑΕ-Μελών της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν εν τέλει το οικοδόμημα ολόκληρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
 
Ταυτόχρονα, σε συναινετικό κλίμα, υποβλήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση συγκεκριμένων θεσμικών θεμάτων του εν γένει χώρου του ποδοσφαίρου και αποφασίστηκε να γίνει η σχετική συζήτηση εντός των επόμενων ημερών.
 
Παράλληλα συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε όπως η ως άνω πρακτική των δηλώσεων παύσει άμεσα, με γνώμονα την επιτυχή έκβαση του εν λόγω εγχειρήματος».