Προπονητής ο Πουλίδο

Πολύ κοντά στο να λάβει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή και την καριέρα του, βρίσκεται ο Ρούμπεν Πουλίδο.
Δημοσίευση: 02/04/2014 - 08:08

Πολύ κοντά στο να λάβει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή και την καριέρα του, βρίσκεται ο Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός του Αρη, εξετάζει πάρα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την προπονητική, όντας, πια, στα 35 και εξαιρετικά επιβαρυμένος από τους συνεχείς τραυματισμούς.

Κομβικό ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται πως παίζει το γεγονός πως η σεζόν που τελειώνει ήταν για τον Πουλίδο η χειρότερη της ποδοσφαιρικής του πορείας, δείγμα του ότι τον εγκαταλείπουν, σιγά-σιγά, οι δυνάμεις του. Ούτως ή άλλως το συμβόλαιό του με τον Αρη εκπνέει, η καλοκαιρινή προφορική συμφωνία (περί ανανέωσης) με τον Δημήτρη Ηλιάδη, δεν μπορεί να έχει καμία ισχύ κι έτσι νομοτελειακά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους.

Ο Πουλίδο, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή στην Ισπανία, το οποίο κάλλιστα μπορεί να αναβαθμίσει, ενώ δεν έχει κρύψει ποτέ, πως θέλησή του είναι να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα, μόλις τελειώσει την καριέρα του.

Να, λοιπόν, που έφτασε ο καιρός και ποιος ξέρει, ίσως κάποτε υπηρετήσει τους κιτρίνους της Θεσσαλονίκης και από αυτή τη θέση!