Παντελίδης: «Υπάρχουν πιθανότητες να μείνω και τη νέα σεζόν» (video)

Μετά την αναμέτρηση στη Λιβαδειά ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης τόνισε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να μείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα ενώ ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Πέτρος Μαρινάκης δήλωσε ότι η διαιτησία δεν άφησε τον ΟΦΗ να πάρει τη νίκη.

Μετά την αναμέτρηση στη Λιβαδειά ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης τόνισε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να μείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα ενώ ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Πέτρος Μαρινάκης δήλωσε ότι η διαιτησία δεν άφησε τον ΟΦΗ να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Παντελίδης: «Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο ανάποδα τις δηλώσεις μου. Θέλω να πω για μια προηγούμενη δήλωσή μου που προφανώς παρερμηνεύτηκε σε σχέση με μια ερώτηση που μου έγινε για τα εκτός έδρας παιχνίδια και είχα πει να ρωτήσουν τους προηγούμενους. Προφανώς δεν εννοούσα φυσικά οτι φταίνε μόνο εκείνοι αλλά εννοώ οτι ο καθένα μας και από τους τρεις που έχουν περάσει από την ομάδα έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης όπως έχω κι εγώ. Αυτό γιατί έχω μάθει να σέβομαι τους συναδέλφους μου και μάλιστα συναδέλφους που έχουν πετύχει πολλά περισσότερα απ” ότι εγώ.

Τώρα στο παιχνίδι ξεκινήσαμε αρκετά καλά και πετύχαμε το γκολ που πιστεύαμε θα μας έδιωχνε το άγχος. Είχαμε σχεδιάσει να κτυπήσουμε τον ΟΦΗ από τα άκρα και να φέρουμε τη μπάλα με σέντρες μέσα στην περιοχή. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν για μας μια «μαχαιριά» εκείνη τη στιγμή. Γιατί τα πόδια των παιδιών βαραίνουν πάρα πολύ. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ με τον Βαγγέλη (Μάντζιο) και από κει και πέρα μέχρι το τέλος του α” μέρους δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όμως δεν ήμασταν καλοί στο β” μέρος και γι” αυτό δεν φταίνε μόνο τα παιδιά. Φταίω κι εγώ γιατί όλοι μας είχαμε αγχωθεί για το πως θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι και όχι το πως θα βάλουμε ένα τρίτο γκολ που ουσιαστικά θα τελείωνε και τον αγώνα. Ακόμα και οι αλλαγές και οι κινήσεις μας αποσκοπούσαν στην διατήρηση του σκορ. Ξέρετε όταν από ένα αποτέλεσμα κρίνεται η παραμονή στην κατηγορία καταλαβαίνει κανείς οτι ρισκάρεις πάρα πολλά πράγματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια, τον κόσμο που μας στήριξε και να πάμε στα δυο τελευταία παιχνίδια χωρίς άγχος.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής ο Παντελίδης απάντησε και σε σχετική ερώτηση αν υπάρχουν προϋποθέσεις παραμονής του ιδίου και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά: «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Απλά περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου εμπιστεύθηκε κι εγώ από την πλευρά μου δικαιώθηκα γιατί πέτυχα αυτό για το οποίο ήρθα. Από κει και πέρα να τελειώσει η χρονιά και να κάτσουμε να συζητήσουμε. Υπάρχουν φαντάζομαι και οι επιθυμίες και οι προϋποθέσεις».

Μαρινάκης: «Δεν έπρεπε να γίνει αποβολή του Σα Πίντο, βρισκόταν πίσω από την πινακίδα και δεν είπε τίποτα απολύτως στον διαιτητή», επεσήμανε και κατέληξε: «Προσπαθήσαμε για να πάρουμε ότι μπορούσαμε από το παιχνίδι, δυστυχώς δεν το πετύχαμε και κοιτάζουμε το επόμενο κόντρα στην Ξάνθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.