Τεστ εν όψει Φαλήρου στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση εν όψει του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην αναμέτρηση με την Καλλονή στην Τούμπα (15:00 Novasports 2).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση εν όψει του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην αναμέτρηση με την Καλλονή στην Τούμπα (15:00 Novasports 2). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και ψάχνει το «τρίποντο» που του θα του δώσει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου. Η ισοπαλία των Ατρομήτου και Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, δίνει τη δυνατότητα στους «ασπρόμαυρους» να αποσπαστούν τρεις βαθμούς από τους αντιπάλους τους, για τη δεύτερη θέση.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, εν όψει της αναμέτρησης με τους νησιώτες. Συγκεκριμένα, ο Γλύκος θα ξεκινήσει στην εστία του ΠΑΟΚ, με τους Κατσικά και Βίτορ στο κέντρο της άμυνας. Οι Σκόνδρας και Σπυρόπουλος θα είναι οι δυο μπακ, με τον Μαντούρο σε ρόλο αμυντικού μέσου. Οι Νίνης και Μάρτενς θα είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι, με τους Σαλπιγγίδη, Γεωργιάδη και Κουλούρη να αποτελούν την τριάδα της επιθετικής γραμμής.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καλλονή στο γήπεδο της Τούμπας. Σε καλοκαιρινό φιλικό, οι νησιώτες είχαν πάρει τη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.