Με το μυαλό στον ημιτελικό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Άρη και έχει στραμμένη την προσοχή του στον επικείμενο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος (19:30 Novasports 1).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Άρη και έχει στραμμένη την προσοχή του στον επικείμενο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος (19:30 Novasports 1). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να στρέψουν στη συνέχεια την προσοχή τους στο ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η ομάδα του Μίτσελ προέρχεται από την ήττα 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήμα στο ματς με τους «κίτρινους».

Συγκεκριμένα, ο Μέγιερι θα ξεκινήσει στην εστία των «ερυθρολεύκων», με τους Παπαδόπουλο και Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας. Οι Χολέμπας και Σαλίνο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σάμαρη και Εντινγκά σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Ντομίνγκες, Πέρες και Βέργος θα αγωνιστούν στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Βαλντέζ.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Μασάντο, Μανωλάς, Τόρες, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Σαβιόλας, Σιόβας και Ολαϊτάν. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην προϊστορία των αναμετρήσεων με τους «κίτρινους». Σε σύνολο 53 αναμετρήσεων, μετράει 38 νίκες, με τους «κίτρινους» να έχουν γευτεί μόνο πέντε φορές τη χαρά της νίκη σε ματς με τους «ερυθρολεύκους» στην Αθήνα. Επίσης, δέκα αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.