Στον Πειραιά για το γόητρο

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό (19:30,Novasports 1), με προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό (19:30,Novasports 1), με προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

Στην αποστολή των κιτρίνων για το παιχνίδι της Κυριακής (19:30) μετέχουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Αγγελούδης, Βλάχος, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας και Ψυχογιός.

Στο «πούλμαν των δακρύων», δεν επιβιβάστηκαν οι τιμωρημένοι Τάτος, Κύργιας, ο Αγκάνθο και οι τραυματίες, Πουλίδο, Τσουμάνης. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας και αύριο, αμέσως μετά το ματς, θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα ο Γιώργος Φοιρός, μαζί με Κάκογλου και Μπουγιουκλή, προσανατολίζονται να τοποθετήσουν τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπουγαϊδη, Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας και τους Βανγκέλι (αριστερά), Καραγκούνη (δεξιά), στα άκρα αυτής. Ο Ηρακλής με τον Τριανταφυλλάκο, θα βρίσκονται στις θέσεις των ανασταλτικών μέσων, ο Μπακασέτας  με τον Μανιά στις πτέρυγες, ο Σουνάς ελεύθερος και ο Αγγελούδης στην κορυφή.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.