Αθανασίου: «Κάθε λάθος κοστίζει» (video)

Να νικήσει τον ΠΑΣ και να εξασφαλίσει την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ θέλει ο Εργοτέλης, όπως τόνισε ο Γρηγόρης Αθανασίου στο novasports.gr.

Να νικήσει τον ΠΑΣ και να εξασφαλίσει την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ θέλει ο Εργοτέλης, όπως τόνισε ο Γρηγόρης Αθανασίου στο novasports.gr. Στόχος των Κρητικών σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, πόσο μάλλον τώρα που κάθε λάθος μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανασίου:

«Η αλήθεια είναι αυτή, πλέον οποιοδήποτε λάθος κοστίζει έτσι όπως είναι η βαθμολογική κατάσταση, εμείς απ’ την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια, να μπαίνουμε δυνατά στο παιχνίδι, να μπαίνουμε με στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς, αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή για να διασφαλίσουμε και μαθηματικά τη σωτηρία της ομάδας και στόχος όλων των παιδιών είναι αυτό».

Για το αν ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας λόγω της παρουσίας του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ:
«Και μας ξέρει και τον ξέρουμε καλά τον κύριο Γιάννη, είναι χαρά μας που θα έρθει σαν αντίπαλος στο Ηράκλειο, από εκεί και πέρα 90 λεπτά είμαστε αντίπαλοι και όπως είπα και πριν στόχος είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το πως περιμένουν τον ΠΑΣ και τι πρέπει να κάνει ο Εργοτέλης για να κερδίσει:
«Ο ΠΑΣ έχει δείξει καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ότι πρόκειται για μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με καλές μονάδες, εμείς απ’ την πλευρά μας παίζουμε μες στην έδρα μας, απ’ το πρώτο λεπτό θα μπούμε για να κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη:
«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό αυτό το τρίποντο μες στον Άρη, μας δίνει και ψυχολογία για τη συνέχεια και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.