Τρώνε και φεύγουν

Χαλάρωμα στο Ρύσιο, γεύμα και αναχώρηση για τον Πειραιά. Αυτό είναι το σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, το οποίο περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της οδικής μετακίνησης προς την Αττική.
Δημοσίευση: 29/03/2014 - 09:40

Χαλάρωμα στο Ρύσιο, γεύμα και αναχώρηση για τον Πειραιά. Αυτό είναι το σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, το οποίο περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της οδικής μετακίνησης προς την Αττική. Λόγω οικονομικής ανέχειας, η διοίκηση της ΠΑΕ, επέλεξε αυτή τη λύση τόσο για σήμερα, όσο και για το ταξίδι της επόμενης εβδομάδας στην Τρίπολη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εκτός έδρας υποχρεώσεις.

Ο Αρης, χωρίς στόχους, απογοητευμένος και ταλαιπωρημένος, δίνει τέλος σε μια τραγική χρόνια, έχοντας τον Γιώργο Φοιρό, στο ρόλο του ανθρώπου που προσπαθεί να περάσει ψήγματα αξιοπρέπειας στην ομάδα, ώστε να αποφύγει τυχόν διασυρμούς, μέχρι το φινάλε. Εκεί, άλλωστε, αποσκοπούσαν και οι χθεσινές του φωνές στο «Δασυγένειο» προς τους ποδοσφαιριστές.

Το πούλμαν θα φύγει χωρίς Τάτο, Αγκάνθο, Κύργια, Πουλίδο και Τσουμάνη, κάτι που σημαίνει πως το αρχικό σχήμα θα έχει αρκετές αλλαγές.