Τρώνε και φεύγουν

Χαλάρωμα στο Ρύσιο, γεύμα και αναχώρηση για τον Πειραιά. Αυτό είναι το σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, το οποίο περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της οδικής μετακίνησης προς την Αττική.

Χαλάρωμα στο Ρύσιο, γεύμα και αναχώρηση για τον Πειραιά. Αυτό είναι το σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, το οποίο περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της οδικής μετακίνησης προς την Αττική. Λόγω οικονομικής ανέχειας, η διοίκηση της ΠΑΕ, επέλεξε αυτή τη λύση τόσο για σήμερα, όσο και για το ταξίδι της επόμενης εβδομάδας στην Τρίπολη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εκτός έδρας υποχρεώσεις.

Ο Αρης, χωρίς στόχους, απογοητευμένος και ταλαιπωρημένος, δίνει τέλος σε μια τραγική χρόνια, έχοντας τον Γιώργο Φοιρό, στο ρόλο του ανθρώπου που προσπαθεί να περάσει ψήγματα αξιοπρέπειας στην ομάδα, ώστε να αποφύγει τυχόν διασυρμούς, μέχρι το φινάλε. Εκεί, άλλωστε, αποσκοπούσαν και οι χθεσινές του φωνές στο «Δασυγένειο» προς τους ποδοσφαιριστές.

Το πούλμαν θα φύγει χωρίς Τάτο, Αγκάνθο, Κύργια, Πουλίδο και Τσουμάνη, κάτι που σημαίνει πως το αρχικό σχήμα θα έχει αρκετές αλλαγές.           


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.