Σκόνδρας: «Δύσκολο το ματς στη Ριζούπολη» (video)

Αρκετά δύσκολη θα είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, υπογράμμισε στο Novasports.gr ο Γιάννης Σκόνδρας.
Δημοσίευση: 27/03/2014 - 11:08

Αρκετά δύσκολη θα είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, υπογράμμισε στο Novasports.gr ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο Έλληνας μπακ τόνισε πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά δε θα έχει στραμμένη την προσοχή του στον επικείμενο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος.

Αρχικά, ο Σκόνδρας υπογράμμισε: «Κι αυτό θα είναι πάλι δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες τον ΠΑΟΚ τον αντιμετωπίζουν 'κλειστά' κι ιδιαίτερα στις αντεπιθέσεις, εκεί θέλει μεγάλη προσοχή για μας. Αλλά νομίζω, όπως είπα πρέπει να δείξουμε κι εκεί πάθος, να δείξουμε τη δύναμη σαν ΠΑΟΚ και πιστεύω αν τ' αντέξουμε όλα αυτά και παίξουμε και καλά θα κερδίσουμε».

Περιμένεις πολύ διαφορετικό αγώνα από τον αντίστοιχο αγώνα του Κυπέλλου που δώσατε στο ίδιο γήπεδο κόντρα στον ίδιο αντίπαλο; «Σίγουρα, άλλο το Κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα. Νομίζω θα φανούν πιο δυνατοί γιατί κι αυτοί είναι σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση».