Μπάλλας: «Απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα» (video)

Την άποψη πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι ΟΦΗ - Ατρόμητος εξέφρασε ο Παναγιώτης Μπάλλας με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

Την άποψη πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι ΟΦΗ – Ατρόμητος εξέφρασε ο Παναγιώτης Μπάλλας με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, η οποία ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Φάγαμε δύο γκολ από δύο φάσεις. Δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Μπάλλας.

Για το αν έλλειψε η αποτελεσματικότητα: «Είναι μία πολύ «καυτή» έδρα το Γεντί Κουλέ. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε όμως δεν μας βγήκε. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα πιστεύω ότι ήταν η ισοπαλία. Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές φάσεις, είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε».

Από την πλευρά του, ο Στάθης Ταυλαρίδης δήλωσε: «Ο κόσμος του ΟΦΗ ξέρει από ποδόσφαιρο και εκτιμάει αυτούς που φόρεσαν τη φανέλα του και τη σεβάστηκαν. Έτσι έγινε και με εμένα. Αγωνίστηκα ένα χρόνο και προσπάθησα να δώσω ότι ήταν δυνατόν. Τους ευχαριστώ για τη σημερινή ημέρα».

Για το τι δεν πήγε καλά κόντρα στον ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Σίγουρα είχαμε πολλές απουσίες, οι οποίες μας επηρέασαν. Αυτή η ήττα ίσως μας κάνει καλό γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό εκτός έδρας. Θα επιστρέψουν και τα άλλα παιδιά και συνεχίζουμε ταπεινά με χαμηλά το κεφάλι. Ελπίζω το Σάββατο να πάνε καλύτερα τα πράγματα για εμάς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
 
Για το γεγονός ότι δεν είχαν την κατοχή όπως σε άλλα ματς: «Αυτό συνέβη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και κατόρθωσε να μας αιφνιδιάσει με τα γκολ που πέτυχε. Αν και οι φάσεις αυτές δεν προμήνυαν κίνδυνο για την εστία μας κατόρθωσε ο ΟΦΗ να βάλει δύο γκολ. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι και χωρίς πολλά λόγια και ελπίζω το Σάββατο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.