Η φιέστα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (videos)

Η στιγμή που περίμεναν 34 ολόκληρα χρόνια στον ΠΑΟΚ, οι κόποι μιας σπουδαίας σεζόν ανταμείφθηκαν, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή και να δίνει το έναυσμα για την έναρξη των πανηγυρισμών.

Ένα ατελείωτο πάρτι στήθηκε στην Τούμπα, με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα που στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου, οι άνθρωποι της ομάδας έγιναν «ένα», με τον κόσμο που είχε κατακλύσει κάθε γωνιά της Τούμπας να τους αποθεώνει. 

Τα ονόματα όλων των ποδοσφαιριστών, αλλά και του Ραζβάν Λουτσέσκου έγιναν σύνθημα, ενώ  απίστευτη αποθέωση γνώρισε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επέστρεψε στην Τούμπα ως πρωταθλητής.

Το χρονικό της «ασπρόμαυρης» γιορτής…

Η φιέστα ξεκίνησε με τον σπουδαίο Λάμπη Κουϊρουκίδη  να μπαίνει πρώτος στο γήπεδο και να αποθεώνεται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ακολούθησε η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1976 με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Κούδα.

Στη συνέχεια στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε ένα video αφιερωμένο στα θύματα των Τεμπών, με τον κόσμο να φωνάζει «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείται». Οι στιγμές γεμάτες έντονα συναισθήματα. 

Χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.  Μπορεί ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» να απουσίαζε από όλα τα φετινά ματς, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί, αλλά κάθε φορά ήταν κοντά στην ομάδα, υποδεχόμενος την αποστολή πριν από κάθε παιχνίδι.

Ακολούθησαν video για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στιγμές από τα αποδυτήρια, αλλά και από όλες τις «μάχες» που έδωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Η εκδήλωση μπήκε στην τελική της ευθεία όταν οι Κώστας Ιωσηφίδης και Γιώργος Κούδας συνόδευσαν το τρόπαιο στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα στο γήπεδο της Τούμπας. 

Πρώτοι που πήραν θέση δίπλα στο βαρύτιμο τρόπαιο ήταν οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, αυτοί που πλαισίωσαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Από πλευράς παικτών, πρώτος βγήκε ο Λευτέρης Λύρατζης, ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Αποθέωση για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που πήρε και αυτός μετάλλιο για την σπουδαία συνεισφορά του στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο χορός του Άκπομ, το show του Σάκχοφ, η υπόκλιση στον τραυματία Μαουρίτσιο, ο… superman Πασχαλάκης, το… κέρασμα του Μάτος και φυσικά οι εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου προς τον αρχηγό, Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές στο… δρόμο προς την απονομή. 

Ο άνθρωπος που γνώρισε τη μεγαλύτερη αποθέωση, όμως, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από την απονομή του πρωταθλήματος και όπως έδειξε το περίμενε πως και πως. 

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε την απονομή και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μαζί με τον Στέλιο Μαλεζά σήκωσαν το τρόπαιο, βάζοντας «φωτιά» στην Τούμπα. Το πάρτι μόλις είχε ξεκινήσει υπό τους ήχους του ύμνου του ΠΑΟΚ, με τη Θεσσαλονίκη να φωταγωγείται από τα δεκάδες βεγγαλικά και άπαντες να δίνουν ραντεβού στον Λευκό Πύργο για τη συνέχεια των πανηγυρισμών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.