Βασιλακάκης: «Το ματς κρίθηκε στα διαιτητικά λάθη» (video)

Παράπονα από τον διαιτητή Σπάθα είχε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, όπως δήλωσε στα κανάλια novasports. «Μας επηρέασε η αποβολή» τόνισε ο Πέτρος Μάνταλος.
Δημοσίευση: 26/03/2014 - 17:30

Παράπονα από τον διαιτητή Σπάθα είχε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, όπως δήλωσε στα κανάλια novasports. «Μας επηρέασε η αποβολή» τόνισε ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βασιλακάκη:

«Περιμέναμε περισσότερα από το παιχνίδι αλλά τα πράγμα δεν ήρθαν όπως το περιμέναμε, όχι από λάθη δικά μας. Άλλοι παράγοντες κίνησαν το αποτέλεσμα σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, θα πορευόμαστε μόνοι μας. Δεν έχουμε πρόβλημα, δεν είναι στόχος μας η παραμονή. Έτσι όπως τα κατάφεραν κάποιοι άλλοι σε εμάς... Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα το πιο δίκαιο άθλημα, όλα καλά δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά.

Το γκολ μπήκε σε μια στιγμή που ήμασταν ανεβασμένοι. Το ματς κρίθηκε στα διαιτητικά λάθη, ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες. Συγχαρητήρια έχω να πω στον κο Σπάθα, είμαι περήφανος για την ομάδα μου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μάνταλου:

«Η κόκκινη κάρτα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν κόκκινη, δεχόμαστε ανά τρία παιχνίδια μία κόκκινη, έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε το ματς της Δευτέρας για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σχετικά με τη σωτηρία.

Η Βέροια μας πίεσε, με τον κόσμο με όλα, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ... Η κόκκινη ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε, μας έφερε πίσω. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με έντεκα εναντίον έντεκα.

Δεν νομίζω πως αλλάζει η συμπεριφορά μας εκτός. Μπαίνεις με άλλη νοοτροπία, σκέφτεσαι και το «χ». Θέλαμε τη νίκη σήμερα, δεν έγινε αυτό και κοιτάμε το παιχνίδι της Δευτέρας».