Γιάντσης: «Πάλι δυστυχώς χάσαμε» (video)

Ο Γιάντσης υποστήριξε ότι ο Λεβαδειακός ήθελε να νικήσει τον Πλατανιά, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι.

Ο Γιάντσης υποστήριξε ότι ο Λεβαδειακός ήθελε να νικήσει τον Πλατανιά, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι. Πλέον η προσοχή των Βοιωτών στρέφεται σύμφωνα με τον Έλληνα μέσο στο επόμενο ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάντσης μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του novasports:

Για το αν λειτούργησε ανασταλτικά η έλλειψη πίεσης:
«Δε νομίζω να συνέβη κάτι τέτοιο, ήρθαμε εδώ πέρα για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά πάλι δυστυχώς χάσαμε, δεχθήκαμε κι ένα γκολ με δέκα παίκτες, νομίζω δεν ήμασταν και σήμερα πολύ καλοί, όχι πολύ καλοί, δεν ήμασταν καλοί καθόλου εκτός έδρας πάλι, πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι, έχουμε την Κυριακή ένα παιχνίδι στο σπίτι μας, πρέπει να το κερδίσουμε για να είμαστε μετά καλά».

Για το πόσο εύκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να μείνουν συγκεντρωμένοι σε ένα ματς όταν δεν έχουν να κυνηγήσουν πολλά πράγματα:
«Εντάξει, κίνητρο μπορείς να βρεις, είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, θέλει ο καθένας το καλύτερο για την ομάδα και τον εαυτό του, κίνητρα θα βρούμε κι ελπίζουμε την Κυριακή να κερδίσουμε για να’ μαστε μια χαρά».

Οι δηλώσεις του Στρατηλάτη:

Για το πόσο εύκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να μείνουν συγκεντρωμένοι σε ένα ματς όταν δεν έχουν να κυνηγήσουν πολλά πράγματα:
«Κοιτάξτε είμαστε επαγγελματίες, το έχουμε συνειδητοποιήσει όλα τα παιδιά, η δουλειά μας είναι να κυνηγάμε το κάθε παιχνίδι, σκοπός μας είναι να μαζέψουμε άλλο ένα τρίποντο, ώστε να σωθούμε και μαθηματικά ουσιαστικά, από εκεί και πέρα σήμερα προσπαθήσαμε, δε μας βγήκε το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο μέσα στην έδρα μας για να τελειώσουμε μαθηματικά εκεί».

Για το αν μπορούσε να πάει πιο ψηλά για να αποκρούσει το φάουλ του Κάταϊ:
«Εντάξει, ήτανε μία εξαιρετική εκτέλεση απ’ ότι μου λένε, συγχαρητήρια στον Κάταϊ γιατί εκτός από το φάουλ μετά την αλλαγή του έδειξε πολλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο και βοήθησε τον Πλατανιά να πάρει αυτή τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.