Λατρεία μέχρι …οδός Πάμπλο Γκαρσία

Τί κι αν αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ πριν από σχεδόν τρεις μήνες; Τί κι αν έχει περάσει πόσος καιρός από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα με τον «Δικέφαλο» στο στήθος;

Τί κι αν αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ πριν από σχεδόν τρεις μήνες; Τί κι αν έχει περάσει πόσος καιρός από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα με τον «Δικέφαλο» στο στήθος; Οι σταθερές αξίες δε χάνονται, δε λησμονιούνται κι από τις πλέον σημαντικές των τελευταίων ετών για τον ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Κι οι φίλαθλοι της ομάδας ξέρουν να τις αναγνωρίζουν, να τις σέβονται και να τις τιμούν. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αρναίας «Βόρειοι», που με αφορμή τα εγκαίνιά τους είχαν ως επίτιμο προσκεκλημένο τον Ουρουγουανό άσο. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δει από κοντά τον επί σειρά ετών ηγέτη της ομάδας με συνέπεια να βιώσει δυο εκπλήξεις, μια από την κάθε πλευρά.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, που συνοδευόταν από ανθρώπους του μεταξύ των οποίων κι η οικογένειά του, πήρε το λόγο κι εκτός όλων των άλλων μίλησε κι εξήγησε πως αντιλαμβάνεται τη χτεσινή Εθνική επέτειο της Ελλάδας, καθώς κάτι ανάλογο έχουν και στην πατρίδα του για τις 25 Αυγούστου 1821, ημέρα απελευθέρωσης των Ουρουγουανών από τους Ισπανούς. Παρέπεμψε σχετικά στη σημαία τους κι ολοκλήρωσε λέγοντας σε άπταιστα ελληνικά: «Ελευθερία ή θάνατος»!

Ακολούθως οι φίλαθλοι της ομάδας του αποκάλυψαν τη δική τους. Εχοντας εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από τις αρμόδιες αρχές, του έδειξαν πως ο δρόμος στον οποίο βρίσκεται ο εν λόγω σύνδεσμος ονομάζεται – πλέον – Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό να παραδέχεται πως όπου κι αν έχει αγωνιστεί, αυτά που βιώνει στην Ελλάδα δεν τα έχει βιώσει πουθενά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.