Δημούτσος: «Νίκη παρά την κακή εμφάνιση» (video)

Οι παίκτες του Ατρομήτου, Δημούτσος και Λαζαρίδης, τόνισαν ότι η ομάδα πλέον μπορεί να παίρνει τις νίκες και χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Οι παίκτες του Ατρομήτου, Δημούτσος και Λαζαρίδης, τόνισαν ότι η ομάδα πλέον μπορεί να παίρνει τις νίκες και χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Δημούτσος: «Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά προβλήματα και ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, συνεχίζουμε στη δεύτερη θέση γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν το ψάχνω τόσο πολύ το γκολ αλλά όταν έχω την ευκαιρία σουτάρω. Κάθε ποδοσφαιριστής όταν σκοράρει το χαίρεται ειδικά όταν είναι όμορφο το γκολ. Κρατάμε τη νίκη της ομάδας με ένα καλό σκορ που δείχνει τι ομάδα είναι ο Ατρόμητος. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό και έχει καλούς παίκτες και αυτό κάνει τη διαφορά. Σε κάποια παιχνίδια όπως το σημερινό τα κερδίζουμε και χωρίς καλή απόδοση. Ο Ιγκλέσιας ήταν ένας βασικός παίκτης αλλά έχουμε δείξει ότι όποιος κι αν φύγει η ομάδα έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί».

Λαζαρίδης: «μετά το 1-1 με τη Βέροια χρειαζόμασταν τη νίκη. Η ομάδα είχε άγχος αλλά είχαμε τις ευκαιρίες, σκοράραμε τρία γκολ και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το θέλαμε να μείνουμε στη δεύτερη θέση και πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ με κάποιο αβαντάζ. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε όπως πρέπει. Όταν έχεις μια οργανωμένη ομάδα που ξεκινάει απ’ τη διοίκηση ο μόνος στόχος είναι να προπονείσαι και έχουμε δείξει πόσο σκληρό καρύδι είναι η ομάδα και το δείχνουμε και στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο και όλες οι ομάδες παίζουν με έναν επιθετικό και εμείς έχουμε παίκτες που μπορούν πολύ εύκολα να παίξουμε το 4-4-2 και μπορούμε με ευκολία να παίξουμε και οποιοδήποτε άλλο σύστημα». 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.