Αυλωνίτης: «Αδρανήσαμε σε δύο περιπτώσεις και το πληρώσαμε» (video)

Στην ολιγωρία της άμυνας στις φάσεις των γκολ στάθηκαν οι Τάσος Αυλωνίτης και Απόστολος Γιάννου, μιλώντας στην κάμερα του novasports μετά το ματς με την Ξάνθη.

Στην ολιγωρία της άμυνας στις φάσεις των γκολ στάθηκαν οι  Τάσος Αυλωνίτης και Απόστολος Γιάννου, μιλώντας στην κάμερα του novasports μετά το ματς με την Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Αυλωνίτης: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ σταθεροί στην άμυνα και είχαμε και δυο ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αδρανήσαμε σε δυο περιπτώσεις και δεχτήκαμε τα γκολ , δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Ο αντίπαλος μας τις δυο με τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε τις μετουσίωσε σε γκολ οπότε δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο από αυτό το ματς.
Είδαμε ότι θα μπορούσαμε να απειλήσουμε και παρασυρθήκαμε βγαίνοντας μπροστά. Σε μια αδράνεια ουσιαστικά η Ξάνθη βρέθηκε μπροστά στο σκορ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Συνεχίζουμε, έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας Τετάρτη Σάββατο τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε.
Την δεύτερη κίτρινη κάρτα την πήρα σκόπιμα καθώς είχα συμπληρώσει 7 κίτρινες και θεωρήθηκε σκόπιμο από τον προπονητή να χάσω ένα ματς και όχι δύο».

Γιάννου: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ήμασταν καλά αμυντικά μέχρι να δεχτούμε το γκολ. Κάναμε δυο λάθη στην άμυνα και το πληρώσαμε, κοιτάμε μπροστά τώρα στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους 3 βαθμούς.
Η πίεση της Ξάνθης μας δυσκόλεψε πολύ και ήταν καθοριστική. Μόλις φάγαμε το γκολ δυσκόλεψαν τα πράγματα. Θέλαμε ένα γκολ στην κόντρα, δεν έγινε αυτό και τελείωσε το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.