Γεωργιάδης: «Ιδιαίτερες συνθήκες» (video)

Yπονοούμενα για τη διαιτησία άφησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Yπονοούμενα για τη διαιτησία άφησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός των νικητών μίλησε για «ιδιαίτερες συνθήκες» που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προσθέτοντας πάντως πως οι παίκτες του πρέπει να διαχειρίζονται καλύτερα την ένταση που επικρατεί μέσα το ματς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Είχα πει στο ματς με τον Άρη ότι αυτές οι καταστάσεις πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς. Για ακόμη ένα ματς παίξαμε για πολλή ώρα με δέκα παίκτες. Υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή. Πρέπει να τη διαχειριζόμαστε κατάλληλα την ένταση στον αγώνα μας. Αν κάνουμε λάθη, εμείς τα πληρώνουμε. Το ματς το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια, ο ΠΑΣ δεν ρίσκαρε. Πέτυχε αυτό το όμορφο γκολ και εμείς με διάθεση και ψυχή γυρίσαμε το παιχνίδι. Η ώρα διεξαγωγής ήταν δύσκολη για τους παίκτες και δεν τους βοήθησε να έχουν καλό ρυθμό».

Για τις τιμωρίες λόγω καρτών: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Έχουμε πολλές τιμωρίες και θα προσπαθήσουμε με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να έχουμε καλή εικόνα και να κερδίζουμε».

Για πέναλτι που δεν καταλογίζονται υπέρ του ΠΑΟΚ: «Είναι ένας λόγος που μιλάω για τις ιδιαίτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Για τις κινήσεις του μετά το γκολ των γηπεδούχων: «Ήθελα να παίξουμε με 4-3-2, είχαμε όμως μεγάλο πρόβλημα με τα χαφ. Κλήθηκαν να κάνουν αυτή τη δουλειά ο Στοχ και ο Λούκας και το έκαναν καλά, ως εσωτερικοί χαφ».

Για την ένταση που βγάζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να υπάρχει ένταση. Δεν πρέπει να είμαστε μαλθακοί, να γίνονται πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και να μην αντιδρούν οι παίκτες. Πρέπει, όμως, να διαχειριστούμε σωστά αυτή την ένταση».

Για τον Στοχ: «Ο Στοχ είναι ένα παίκτης που έχει κάνει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του. Και σε εμάς έχει κάνει πράγματα. Δείχνει στοιχεία που μας έδειξε και στο ξεκίνημα της παρουσίας του εδώ, προσπαθεί πολύ και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μιλήσαμε, του εξήγησα ότι η ευθύνη και η φήμη είναι δική του. Και ο προηγούμενος προπονητής τον στήριξε πολύ και τώρα εμείς τον πιστεύουμε. Επαναλαμβάνω, μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Πετράκης: «Έχουμε πίκρα»

Πικραμένος με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας δήλωσε από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας πως οι παίκτες του παρασύρθηκαν μετά το γκολ που πέτυχαν και δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα. Αναλυτικά:

Για το ματς: «Σήμερα έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Παίξαμε με μία μεγάλη ομάδα με υψηλή ποιότητα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ευτυχήσαμε να έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα και να προηγηθούμε, δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε αυτό το προβάδισμα. Η προσπάθεια των παικτών μου ήταν σπουδαία για μένα. Έχουμε πίκρα για τον τρόπο που χάσαμε το ματς, πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Κοιτάμε πλέον την επόμενη μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Ηπειρωτών για τον αγώνα.

Για την εικόνα της ομάδας του: «Λειτουργήσαμε καλά. Έκανε ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ, είχαμε και εμείς. Το γκολ που πετύχαμε ήταν πολύ όμορφο, όπως και το πρώτο του ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε στην προπόνηση, γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει περίπου δέκα σουτ ανά αγώνα. Το ένα γκολ ήρθε από ένα κακό γύρισμα και το άλλο ήταν ένα απίθανο σουτ από μακριά. Δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι αμυντικά. Δεν είναι ότι ήταν ‘αχίλλειος πτέρνα’ η άμυνά μας, απλώς κάποια στιγμή στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη».

Για τα αίτια της ήττας: «Παρασυρθήκαμε στο τέλος και αυτή ήταν η αιτία που χάσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.