Στοχ: «Χαρούμενος για το γκολ, αλλά πιο πολύ για τη νίκη» (video)

Μπορεί ο Μίροσλαβ Στοχ να βρήκε δίχτυα μετά από αρκετό καιρό, ωστόσο όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports μεγαλύτερη σημασία για τον ίδιο έχει η νίκη που πήρε ο ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπορεί ο Μίροσλαβ Στοχ να βρήκε δίχτυα μετά από αρκετό καιρό, ωστόσο όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports μεγαλύτερη  σημασία για τον ίδιο έχει  η νίκη που πήρε ο ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο. Είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα περιμένουμε να μας πολεμούν όλοι. Πλέον μας πολεμά όλη η Ελλάδα. Βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ, χάσαμε έναν παίκτη για ακόμη ένα ματς με κόκκινη κάρτα και γενικά τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Μπορέσαμε όμως να αντιδράσουμε, σκοράραμε και φτάσαμε σε μία νίκη», δήλωσε αρχικά ο Στοχ.

Για το τι τους είπε ο προπονητής στο ημίχρονο: «Δεν μας είπε κάτι ιδιαίτερο. Μας είπε κάποια πράγματα όπως σε κάθε ματς. Η ανάγκη για την επιστροφή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δεδομένη. Το ξέραμε, το συζητήσαμε και αφού προσπαθήσαμε τα καταφέραμε. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Η ανάγκη για βελτίωση υπάρχει σε καθημερινή βάση μέσα από τις προπονήσεις. Μας περιμένει πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μας απομένουν αν λάβουμε υπόψη μας ότι τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Παναθηναϊκός πηγαίνουν από νίκη σε νίκη».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα γκολ που πραγματικά έψαχνα. Το τελευταίο μου γκολ ήταν σε αγώνα Κυπέλλου, ωστόσο σήμερα κατάφερα να σκοράρω ξανά και μάλιστα με το αριστερό πόδι. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σκόνδρας δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Ξέραμε τις καιρικές συνθήκες ότι θα έχει ζέστη και φυσικά το ματς έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα. Είχαμε ψυχή και πάθος όλη η ομάδα και καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή την οποία νομίζω δικαιούμασταν».

Για το τι είπαν μεταξύ τους μετά την κόκκινη κάρτα: «Όταν δέχεσαι κόκκινη κάρτα σίγουρα έχει μειονέκτημα. Από εκεί και πέρα όμως, ο ΠΑΟΚ έχει καλή και ποιοτική ομάδα και νομίζω το έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό κερδίσαμε».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας μετά την κόκκινη: «Γενικά όλη η ομάδα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα από τη στιγμή που δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και νομίζω ότι τα κατάφερε πάρα πολύ καλά».

Για τη σημασία του αποτελέσματος: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Είναι μεγάλης σημασίας αυτοί οι τρεις βαθμοί και θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ ώστε να μπούμε στα πλέι οφ αν είναι δυνατόν με περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.