Ακάθεκτος Ατρόμητος, απόρθητο Περιστέρι (video)

Ακόμη μία νίκη, τη 12η φετινή εντός έδρας, πανηγύρισε ο Ατρόμητος που επικράτησε 3-0 του Πλατανιά και τον άφησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ.

Ακόμη μία νίκη, τη 12η φετινή εντός έδρας, πανηγύρισε ο Ατρόμητος που επικράτησε 3-0 του Πλατανιά και τον άφησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου από την πλευρά της, διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση, ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας χωρίς απώλειες την πορεία της ενόψει της «μάχης» των πλέι οφ.

Μεγάλο «όπλο» του Ατρόμητου σ’ αυτή την πορεία αποτελεί η έδρα του, καθώς οι Περιστεριώτες έφτασαν πλέον μια ντουζίνα νίκες σε 16 ματς στο αήττητο Περιστέρι (τα άλλα 4 είναι ισοπαλίες). Ναπολεόνι, Ταυλαρίδης και Δημούτσος οι σκόρερ για τους «κυανόλευκους» που μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στην Κρήτη κι ενώ την ίδια ώρα ο Πλατανιάς θα παίζει μια κατηγορία υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό.

Τα πλάνα των δύο τεχνικών
Ο Παράσχος δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-4-2, με τον Τσέναμο στην εστία και τους Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Ούμπιντες, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία και Μπρίτο συνέθεσαν την τετράδα της μεσαίας γραμμής και οι Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος έκαναν δίδυμο στην επίθεση. Στο 4-2-3-1 του Αναστασιάδη από την άλλη, κάτω απ’ τα δοκάρια ήταν ο Γιωργαλλίδης, με τους Ινκούμ (δεξιά), Ζαραδούκα μπακ και στόπερ τους Γιαχία, Φαΐσκα. Τετέ και Αγκιλέρα ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι, οι Κάταϊ, Βλαχοδήμος στις πτέρυγες και ο Καζναφέρης πίσω απ’ τον προωθημένο Τόρες.

Πανηγύρισε τις 100 συμμετοχές
Ο Ατρόμητος ευτύχησε να πάρει γρήγορα το προβάδισμα και δε δυσκολεύτηκε να το κρατήσει μέχρι τέλους. Ο Ναπολεόνι άνοιξε το σκορ στο 13′ από ασίστ του Μπρίτο, βρίσκοντας δίχτυα στην 100ή συμμετοχή του στη Σούπερ Λιγκ. Στο 23′ ο Ιταλός άλλαξε ρόλο και ως δημιουργός έκανε σέντρα διαβήτη στον Παπαδόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Κάπου εκεί, στα μέσα του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι άρχισαν να δίνουν χώρο στους Κρητικούς, οι οποίοι, ωστόσο, τα έχαναν όταν έφταναν σε θέση βολής. Η μοναδική καλή ευκαιρία για τον Πλατανιά χάθηκε στο 40′, όταν ο Κάταϊ μπήκε από δεξιά στην περιοχή, αλλά υπό την πίεση του Νάστου σούταρε άουτ.

Ο Πλατανιάς τα σουτ, ο Ατρόμητος τα γκολ
Η εικόνα του ματς άλλαξε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Ατρόμητος αποφάσισε να ακολουθήσει ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων. Άλλωστε, ο Πλατανιάς ήταν αυτός που καιγόταν. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, όμως, έτσι και στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι όποτε μπόρεσαν να σουτάρουν ήταν απελπιστικά άστοχοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πλατανιάς είχε 7 τελικές προσπάθειες στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά καμία απ’ αυτές δεν ήταν προς στον στόχο. Ο Ατρόμητος αντίθετα με δύο τελικές στον στόχο, βρήκε και ισάριθμα γκολ. Ο Ταυλαρίδης στο 72′ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Δημούτσος με υπέροχο σουτ έξω απ’ την περιοχή στο 77′ «έγραψε» το τελικό 3-0.

Ατρόμητος (4-4-2, Παράσχος): Τσέναμο – Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης – Ούμπιντες, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (69′ Ναπολεόνι), Μπρίτο (85′ Γεωργίου) – Ναπολεόνι (64′ Μπάλλας), Παπαδόπουλος

Πλατανιάς (4-2-3-1, Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης – Ινκούμ, Γιαχία, Φαΐσκα, Ζαραδούκας (72′ Θέρα) – Τετέ, Αγκιλέρα – Κάταϊ (80′ Σιαλμάς), Βλαχοδήμος (80′ Μπέλιτς), Καζναφέρης – Τόρες

Διοργάνωση: Σούπερ Λιγκ
Αγωνιστική: 30ή
Σκόρερ: 13′ Ναπολεόνι, 72′ Ταυλαρίδης, 77′ Δημούτσος
Διαιτητής: Γιάχος
Βοηθοί: Γκάγκας, Καρατζίκας
Κίτρινες: 45’+1′ Ταυλαρίδης, 58′ Λαζαρίδης, 63′ Ναπολεόνι, 68′ Πίτου Γκαρσία, 84′ Νάστος – 22′ Φαΐσκα, 44′ Ζαραδούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.