Με το Novasports.gr στη Λιβαδειά

Παρακολουθείστε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, μέσω της Web TV του Novasports.gr τον αγώνα Λεβαδειακός-Βέροια για την 30η αγωνιστική.

Παρακολουθείστε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, μέσω της Web TV του Novasports.gr τον αγώνα Λεβαδειακός-Βέροια για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ. Αποκλειστικά για συνδρομητές Forthnet/Nova.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής ανοίγει στο γήπεδο της Τούμπας, με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων από την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην ένατη θέση με 36 βαθμούς.

Στις 17:15 ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τη Βέροια στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ίδιος είναι και ο στόχος της Βέροιας, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Ο Λεβαδειακός έχει 33 βαθμούς και βρίσκεται στη 13η θέση, ενώ η «βασίλισσα» του Βορρά βρίσκεται στη 16η θέση με 28 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 4-2 από τον Πανιώνιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο.

Την ίδια ώρα, η Ξάνθη θα υποδεχτεί στα Πηγάδια τον Πανιώνιο. Η ακριτική ομάδα θέλει τη νίκη, ώστε να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας καθώς βρίσκεται στη 14η θέση με 32 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 34 βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 4-2 επί του Λεβαδειακού, ενώ η Ξάνθη από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Παναιτωλικό.

Επίσης, στις 17:15 η Καλλονή θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι προχέονται από την εκτός έδρας ήττα 7-0 από τον Πλατανιά, ενώ ο ΟΦΗ από την εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Η Καλλονή έχει 33 βαθμούς και βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς.

Στο τέταρτο παιχνίδι των 17:15, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Πλατανιά στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 17η θέση με 28 βαθμούς. Ο Ατρόμητος είχε αναδειχτεί ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια εκτός έδρας, ενώ ο Πλατανιά είχε συντρίψει 7-0 την Καλλονή στην έδρα του.

Τέλος, στις 19:30 ο Εργοτέλης θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι έχουν 35 βαθμούς και βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ολυμπιακός με 77 βαθμούς έχει ήδη πανηγυρίσει την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη 2-0 επί του Πανθρακικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ οι «κιτρινόμαυροι» από τη νίκη 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ    0-1
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ    2-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ    3-1

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014
Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    15:00  NS2
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    17:15  NS7
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – Ο.Φ.Η.    17:15  NS4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    17:15  NS2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ    17:15  NS3
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    19:30  NS1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.