Φρεσκαρισμένος στην Κρήτη

Με αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:30 Novasports 1).

Με αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:30 Novasports 1). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να αφήσουν πίσω τους την ήττα-αποκλεισμό 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μίτσελ είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στις συγκεκριμένες αλλαγές, προκειμένου να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες. Ήδη, εκτός αποστολής έμειναν οι Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Μανωλάς και Σαλίνο. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σαβιόλα, Σιόβας και Ιμπαγάσα, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και τους Παπαδόπουλο και Παπάζογλου στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπονγκ και Τόρες θα είναι οι δυο μπακ, με τους Εντινγκά και Σάμαρη στη μεσαία γραμμή σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Κάμπελ, Πέρες και Φουστέρ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Βαλντέζ.

Ο Ολυμπιακός μετράει τρεις νίκες σε επτά αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Επίσης, δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι Κρητικοί έχουν πανηγυρίσει δυο φορές τη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.